Medimagazin logo

Güvenlik görevlisi diş hekimini darbetti: ‘Sağlık Bakanlığını acilen göreve davet ediyoruz’

Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde dün meydana gelen olayda merkezin güvenlik görevlisi arkadaşları ile birlikte aynı merkezde çalışan Diş hekimi Mehmet Ata Bulut'u darbetti. Yaşanan olaya tepki gösteren Türk Dişhekimleri Birliği “Sağlık Bakanlığını acilen göreve davet ediyoruz” dedi
Güvenlik görevlisi diş hekimini darbetti: ‘Sağlık Bakanlığını acilen göreve davet ediyoruz’
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mardin Ağız Diş Sağlığı Merkezinde 13 Mayıs tarihinde güvenlik görevlisi arkadaşları ile birlikte aynı merkezde görev yapan diş hekimi Mehmet Ata Bulut’u darbetti. Türk Dişhekimleri Birliği saldırıya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Sağlık kurumlarında güvenlik için istihdam edilen bir personelin, bir hekimi darp etmesi, ülkemizde duraksamadan yükselen şiddet eyleminin bir başka yüzü olarak ortaya çıkmıştır.

Hastaların ve buna ek olarak aynı Kurumun güvenlik görevlilerine karşı da korunmasız bırakılan hekimlerimizin can güvenliği konusunda Sağlık Bakanlığını acilen göreve davet ediyoruz. 

İlgililer hakkında ivedi olarak idari ve hukuki sürecin başlatılmasını talep ediyoruz.”

sağlıkta şiddet
diş hekimi
tdb
türk dişhekimleri birliği
Yorum (7)
ACİL
sağlık bakanlığının umurunda bile olmaz.doktorun darp edilmesi hasta memnuniyetine girer.
95
Cevapla
Port
Bir şey olmaz.dis hekimi de ayağını denk alsaymış derler.
25
Cevapla
gokhan mert
Guvenlık gorevlısı ne yapsın hasta ve hasta yakınına herhangı bır olayda fızıkı teması yasak suc ıslemıs olur ama doktora sıddet hersey serbest herhangı bır cezası yok zekı ınsanlar doktor olmayıp sıyasetcı olsaydı bu durumda olmazdık.
111
Cevapla
Diş tabibi
Diş hekimini insan olarak görmüyor ki sağlık bakanlığı.. 4 yıllık diş hekimiyim. Ne başhekim ne de il sağlık müdürü ile sağlıklı bir iletişim kurabildim 4 yılda
28
Cevapla
Ali Yücel
Sağlık sektörü soytarılık sektörüne döndü. Halkın da bakanlığında umurunda değil.
59
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir