Medimagazin logo

Hasta, diş hekimine bıçakla saldırdı... Hekimin hayati tehlikesi var!

Bursa'da hastaneye dişini çektirmek için gelen bir hasta tarafından bıçakla yaralanan diş hekimi tedavi altına alındı. Saldırgan, olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. Diş Hekimin hayati tehlikesi bulunuyor
Kaynak: AA
Hasta, diş hekimine bıçakla saldırdı... Hekimin hayati tehlikesi var!
Fotoğraf: DHA
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bursa'da hastaneye dişini çektirmek için gelen bir genç tarafından bıçakla yaralanan diş hekimi tedavi altına alındı.

Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine gelen M.D. (18), Genel Diş Polikliniğinde diş hekimi Hamdi Gören tarafından muayene edildi.

Dişinin çekilmesi için Gören tarafından iki kez uyuşturucu iğne yapılan M.D'nin, bu işlemin bir defa daha uygulanmasını istemesi ve hekimin bunu reddetmesi ile aralarında tartışma çıktığı öne sürüldü.

M.D, tartışmanın büyümesi üzerine yanında taşıdığı bıçakla Hamdi Gören'i göğsünün koltuk altı kısmından yaraladı.

Olay yeri yakınındaki Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gören'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Şüpheli M.D. ise Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

bursa ağız ve diş sağlığı hastanesi
diş hekimi
Yorum (6)
dt. cem
her beyaz kod vakasında uc ay saglık hizmetinden men edicen bak nasil kuzu oluyorlar.bizim millet iyilikten anlamıyor.
50
Cevapla
dr house
arap ülkelerinin afganistanın vs.en ahlaksızları memlekete doldular. ahlakı daha da bozdular.İranlı bile kendi ülkesinde suç işlemeye cesaret edemiyor gelip burada turistleri dolandırıyor.buranın suç cenneti olduğunu biliyor.adalet sisteminin gücü suçsuz garibanlara yetiyor.
24
Cevapla
hemşire
olay medyada sıcak tutulmalı yoksa tutuksuz yargılanır. Gerçi tutuksuz yargılansa da ulusal bir haber programına çıksa hemen yakalama kararı çıkar.
110
Cevapla
ömer hayyam
Ah bi Küfürlerim yayınlansa...neler yazacam!
8
Cevapla
dr.r.yılmaz
Sözlü, fiili şiddet ve mobing iyice arttı. Tamam sıradan bir insanın, mesleğin kıymeti yok diyelim..Peki yıpranmış, tükenmişlik sendromu yaşayan, mesleki motivasyonu bozulmuş ürkek bir hekim kamu sağlığı sorunu değil mi aceba..!? Sağlık politikalari açısından bu durum önemsiz mi..!? Bunu ihmal etmek ağır bir görev kusurudur.. Yetkilileri uyarıyoruz.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir