Medimagazin logo

Kırıkkale ADSM 7 gün 24 saat acil diş tedavi hizmeti verecek

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) yeni düzenleme ile 1 Aralıktan itibaren 7 gün 24 saat kesintisiz acil diş tedavi hizmeti verecek.
 Kırıkkale ADSM 7 gün 24 saat acil diş tedavi hizmeti verecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Hasan Murat Töredi, düzenlediği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda gazetecilere çalışmalar ve yenilikler hakkında bilgiler veren Töredi, merkezin daha önce mesai dışında nöbet sistemi ile acil diş tedavi hizmetleri verdiğini, yeni düzenleme ile 7 gün 24 saat kesintisiz acil diş tedavi hizmeti vereceğini söyledi.

Dayanılması güç diş ağrılarının ötelenmesinin hasta açısından oldukça zor bir durum olduğunu kaydeden Töredi, “Merkezimizde 1 Aralık itibariyle başlatılacak olan 24 saat nöbet sistemi ile birlikte hastalara sürekliliği olan kesintisiz acil diş tedavi hizmetlerimizi sunacağız. Bunun yanı sıra çeşitli rahatsızlıklarından dolayı yatağa bağımlı kalan ve merkezimize gelmeyen hastalarımıza ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ kapsamında diş tedavi hizmetleri kendi evlerinde veya merkezimiz bünyesinde bulunan donanımlı, diş tedavi hizmeti amaçlı ambulanslarda verilecektir. İl merkezinde ve ilçelerimizde koruyucu diş tedavi hizmetleri aksatılmadan sayısı artırılarak devam ettirilecek olup, maksimum seviyeye çıkarılması amaçlanmaktadır. Aynı zamanda donanımlı ambulansımız sayesinde hastalarımıza mobil hastane hizmeti sunulmuş olacaktır. Bütün bu çalışmalarımız, Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Dilek Öztaş ile hız kazanmış olup merkezimize vermiş olduğu destek ile en iyi noktalara gelmesi amaçlanmaktadır.” dedi.
 

kırıkkale
adsm
7
gün
24
saat
acil
diş
tedavi
hizmeti
verecek
Yorum (4)
fatma yirmibeş
çok iyi olmuş..24 saat nöbet sistemi çok yararlı bir uygulama..mümkünse doktorlar hiç evine gitmesin. bu arada sayın başhekim küçük bir yıkama yağlama operasyonuda yapmış çaktırmadan :)
2
Cevapla
Dt oğuz
Çok iyi bir çalışma her mesleğin nöbeti varken bizim kapatp gitmemix doğru değldi dişi ağrayan sabahımı beklesin
4
Cevapla
Müjde
Acıl bolumu varmı acık mı diş cekımı yapılıyırmu bılgı hakkında destek lutfen
10
Cevapla
Diş
24 saat çalışın ama yeni başlayan polis memurundan daha az maaş alın :)) Ben olsam o hastanede çalışmam
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir