Medimagazin logo

Mamak'ta, 5 yıldızlı ağız ve diş sağlığı merkezi

Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi günlük 900 hasta kapasitesi ve doktorlarının sıcak ilgisi ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Mamak'ta, 5 yıldızlı ağız ve diş sağlığı merkezi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2009 yılı Ocak ayında Mamak ilçesinde faaliyete geçen Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 50 diş hekimi ile Mamaklılara hizmet veriyor. Merkezde 8 entegre klinik,1 engelli kliniği ve acil kliniği,1 lokal cerrahi kliniği,1 çocuk kliniği,1 merkezi sterilizasyon ünitesi,1 röntgen birimi ile 24 saat kesintisiz hizmet veren Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin günlük hasta sayısıda 900'ü buluyor.

Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi içerisinde yer alan Pedodonti kliğinde yapılan dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi, florür uygulaması ve fissür örtücü tedavi işlemleri çocukların tedavi esnasında eğlenceli vakit geçirebileceği bir ortam içerisinde yapılıyor. Çocukların dişçi koltuğundan korkmamaları için pedodonti kliniği tam bir çizgi film dünyası haline getirilmiş.

Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Selda Demirköprülü, merkezde uygulamalarla ilgili olarak şunları söyledi:

"2009 yılının Ocak ayında faaliyete geçti. İlk günden bugüne kadar hasta sayımızda çok artış oldu. Hastalarımız herhalde çok memnun ediyoruz sanırım. Diş tedavisi, protez, dolgu, çekim, pedodonti gibi bir ağız ve diş sağlığı merkezinde yapılması gereken bütün hizmetleri hastalarımıza veriyoruz. Mamak'da açılmasını çok sevindik daha önce böyle bir hizmet verilmemiş bu yüzden hastalarımız çok memnun. Onlar da mutluluklarını bize gösterdikleri için doktorlarımız da canla başla çalışıyor. Merkezimizde randevularımızı da çok kısa sürede veriyoruz."

"ÇİZGİ FİLM EŞLİĞİNDE DİŞ ÇEKİMİ"

Mamak ilçesinde daha çok dar gelirli bir kesimin yaşadığını ifade eden Demirköprülü, "Hastalarımız merkezimiz ilk açıldığında özel hastane geri gidiyorlar ve ücretleri soruyorlardı. Burasının Sağlık Bakanlığını yeri olduğunu anlattık böylece hasta sayımızda da çok artış oldu" dedi. Çocukların oyun oynaması için merkezde bir de oyun salonu bulunduğunu belirten Demirköprülü, "Çocuklarımız oyun alanında hiç sıkılmadan oyun oynayabiliyorlar. Pedodonti bölümümüzde ise diş çekimi ve diğer müdahaleler sırasında onlara çizgi film izletiyoruz. Genç doktor annelerimiz çocuklarına evlerinde ne seyrettiriyorlarsa o filmlerden getiriyorlar. Çocuklarımız dişçi koltuğundan kalktıklarında ise koridorda bağırıyorlar ben diş hekimi olacağım diye çok hoşumuza gidiyor" şeklinde konuştu

mamak
ağız diş sağlığı
adsm
mamak ağız ve diş sağlığı merkezi
selda demirköprülü
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir