Medimagazin logo

Yeni yıl kutlaması kâbusa döndü… Diş hekimi hayatını kaybetti, meslektaşı ve plastik cerrah komada...

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yılbaşı kutlamasında aşırı alkol alıp, komaya girdikleri öne sürülen diş hekimi Betül K. öldü, kendisi gibi diş hekimi olan arkadaşı Kaan Y. ile doktor Süleyman Ali Y. ise hastanede tedaviye alındı
Kaynak: DHA
Yeni yıl kutlaması kâbusa döndü… Diş hekimi hayatını kaybetti, meslektaşı ve plastik cerrah komada...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

DENİZLİ-Olay, Pamukkale ilçesi Güzelköy Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi'nde bulunan iki katlı evde meydana geldi. Harita mühendisi Berkay T. (30), yeni yıl kutlaması için arkadaşları diş hekimleri Betül K. ve Kaan Y., plastik cerrah Süleyman Ali Y., harita mühendisleri Özgür Deniz A. ve Nurullah T.'yi evine davet etti. Grup, gece boyunca alkol aldı.

Sabah uyandıklarında Betül K, Süleyman Ali Y. ve Kaan Y.'nin hareketsiz yattığını gören arkadaşları, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Betül K'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Bilinçleri kapalı olan Süleyman Ali Y. ve Kaan Y. ise ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkol komasına girdikleri değerlendirilen Süleyman Ali Y. ve Kaan Y.'nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Savcının incelemesinin ardından Betül K'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Sağlık durumları iyi olan diğer 3 kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

 

İÇKİLER 'KAÇAK' VEYA 'SAHTE' DEĞİL

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, incelenmek üzere evden gıda ve içeceklerden numune aldı.

Yapılan bandrol kontrollerinde tüketilen alkollü ürünlerin kaçak ve sahte olmadığı, kurumsal marketlerden alındıkları belirlendi.

denizli
diş hekimi
öldü
Yorum (3)
a=b , b=c
içkilerin sahte olduğu ortada...barkodlar orjinal demek olmaz....demek ki barkodlar mükemmel sahtelikte...adamlar parasıyla öldü ve perişan halde...derhal ama derhal alkol ucuzlatılmalı... kaçak yapmak ve satmak anlamsız, gereksiz olacak kadar ucuz olmalıdır... anlamsız vergi yükü ortadan kaldırılmalıdır...
34
Cevapla
Kelaynak
Yine mi metil alkol? Allah rahmet eylesin çok üzücü. Metil alkoldür o, o kadar kişinin komaya girecek kadar içtiğini düşünmüyorum. Alkol yasakları ve yüksek vergiler ülkeyi ve insanımızı bu hale getirdi. Yakınlarına sabırlar dilerim, inna lillah ve inna ileyhi raciun.
12
Cevapla
murat kalender
otopsi sonucunda belli olur .. uyuşturucu da çıkabilir... Allah rahmet eylesin
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir