Medimagazin logo

Aydınlı eczacılara İngilizce öğrenme imkanı

Aydın Eczacı Odası ile Amerikan Kültür Derneği arasında imzalanan protokolle oda üyeleri ve yakınlarına İngilizce öğrenme imkanı sağlandı.
Aydınlı eczacılara İngilizce öğrenme imkanı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Aydın Eczacı Odası’nın Amerikan Kültür Derneği (AKD) Dil Okulları Aydın Şubesi ile imzaladığı işbirliği protokolü sayesinde Aydın Eczacı Odası üyeleri ve yakınları daha uygun koşullarda İngilizce öğrenme imkanına kavuştu. 21. Bölge Aydın Eczacı Odası’nda gerçekleşen protokol törenine Aydın Eczacı Odası Başkanı Salih Kozalı, 2. Başkan İzzet Ülgen, Genel Sekreter Sefa Karaaslan, AKD Dil Okulları Aydın Şubesi Kurucu Müdürü Emel Ayabakan ve AKD Dil Okulları Aydın Şubesi yetkilileri katıldı.

Aydın Eczacı Odası Başkanı Salih Kozalı ile AKD Dil Okulları Aydın Şubesi Kurucu Müdürü Emel Ayabakan’ın karşılıklı olarak imzaladığı işbirliği protokolü sayesinde Aydın Eczacı Odası üyeleri ve birinci derece yakınları 2 yıl süreyle AKD tarafından verilen Avrupa Birliği standartlarındaki İngilizce eğitiminden yüzde 10 indirimle faydalanma şansı yakaladı.

Protokol treninde konuşan Aydın Eczacı Odası Başkanı Salih Kozalı, yabancı dil öğreniminin önemine işaret etti. Günlük iş hayatında İngilizce terimlerle karşı karşıya gelen eczacılar için yabancı dil bilmenin ayrı bir önem taşıdığını belirten Kozalı, “Küreselleşen dünyada İngilizce mutlak bilinmesi gereken bir dil haline geldi. İngilizce aynı zamanda hızla globalleşen dünyada iş hayatının vazgeçilmez bir öğesi oldu. İngilizce bilmek gerçekten eskiye oranla daha önemli bir konuma ulaştı. Dünya, internet sayesinde o kadar küçüldü ki günün her saatinde dünyanın diğer ucuna ulaşmak mümkün oluyor. Konunun bu kadar önemli bir noktaya ulaşması nedeniyle bizde Aydın Eczacı Odası olarak üyelerimize böyle bir imkan sunmak istedik. Ayrıca Aydın Eczacı Odası olarak her yıl düzenlenen yurt dışı eczalık fuarlarına katıyoruz. Bu fuarlara yabancı dilin eksikliğini daha çok hissediyoruz. Bu projemizle bu sıkıntımızda gidermeyi amaçladık. Bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz Amerikan Kültür Derneği’yle birlikte hazırladığımız bu proje sayesinde üyelerimiz ve birinci derece yakınları İngilizce öğrenme fırsatı bulacak. Ben bu projenin günlük iş hayatında İngilizce terimlerle karşı karşıya kalan üyelerimizin hem iş hayatını kolaylaştıracağını hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yaptığımız işbirliği sayesinde odamız üyeleri ve birinci derece yakınları yüzde 10 indirimle İngilizce öğrenme şansına sahip olacaklar. Bu protokolün Aydın Eczacılar Odası camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aydın Eczacı Odası ile imzalanan protokolün içeriği hakkında bilgiler veren Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Uğur Özabay da, “Bu protokol Aydın Eczacı Odası üyeleri ve aile bireylerinin yabancı dil eğitimleriyle ilgili esas ve yükümlülükleri kapsıyor. Kurslarımızda Aydın Eczacı Odası üyelerine ‘Avrupa Dil Portfolyosu’ standartlarında yabancı dil eğitimi verilecek. Oda üyelerimizin yabancı dil seviyesini seviye belirleme sınavıyla tespit edeceğiz. Sosyal aktiviteler ve konuşma salonlarıyla eczacılarımızın hem pratik yapmalarını hem de karısındakiyle rahatça anlaşabileceği bir İngilizce öğrenmelerini sağlayacağız. Kursun sonunda eczacılarımıza Avrupa Birliği ülkeleri standardında bir sertifika vereceğiz” diye konuştu.

aydın eczacı odası
salih kozalı
akd dil okulları
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir