Medimagazin logo

Başhekim: Boş zamanlarımda hasta bakıyorum

Mardin'de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Suat Önal, hasta bakarak meslektaşlarının yükünü hafifletmeye ve kaliteli hizmeti sunmaya özen gösteriyor- Başhekim Suat Önal:- "Boş zamanlarımda hasta bakıyorum. Bizim açımızdan geri dönüşü iyi oluyor, şaşıran hastalar oluyor"
Başhekim: Boş zamanlarımda hasta bakıyorum
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MARDİN-Önal, başhekimlik görevinin yanı sıra merkezin hizmet standartlarını artırmasıyla çevre illerden gelenlerle doktor başına düşen hasta sayısının yükselmesi nedeniyle hem meslektaşlarının yükünü hafifletmeye hem de hastalara kaliteli hizmeti sunmaya özen gösteriyor.

Başhekim Suat Önal, AA muhabirine, 4 yıl önce Mardin'de göreve başladığını, merkezde 4 aydır başhekimlik görevini yürüttüğünü belirterek, hastane şartlarını iyileştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Merkezde 30 hekimin çalıştığını, günde ortalama 750-800 hastaya bakıldığını bildiren Önal, hastalara daha iyi hizmet sunmak için çalıştıklarını kaydetti.

Diş tedavisinin süre istediğini, hastalara mümkün olduğu kadar iyi ve hızlı bakmaya çalıştıklarını dile getiren Önal, "Boş zamanlarımda hasta bakıyorum. Hem diğer hekimleri rahatlatıyoruz hem de vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bizim açımızdan geri dönüşü iyi oluyor, şaşıran hastalar oluyor." dedi.

İl Sağlık Müdürlüğünün sağladığı imkanlarla dışarıya sevklerde önemli ölçüde azalmanın olduğunu dile getiren Önal, vatandaşların hizmetleri yerinde almalarını sağlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Diş Hekimi Aynur Şahin de 3 yıldır merkezde görev yaptığını, Başhekim Önal'ın aynı zamanda çalışma arkadaşları olduğunu söyledi.

Önal'ın hem yöneticilik yapmasının hem de hasta bakmasının, merkeze gelenleri memnun ettiğini aktaran Şahin, "Başhekimimiz yükümüzü azalttı. Bize yardımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Hasta Muhammed Kavak da ilk başlarda kendisine bakan hekimin, başhekim olduğunu bilmediğini, öğrenince mutlu olduğunu ifade etti.

Kavak, "Allah devletimizden razı olsun, bize böyle bir imkan sağladığı için. Başhekim Önal, bizlerle ilgileniyor." ifadelerini kullandı.

ardin
ağız ve diş sağlığı merkezi
suat önal
Yorum (9)
ali s.
20 dk da bir hasta verilince hastaya nasil faydali olunuyor merak ediyorum?? muayene amestesi rontgen ve anestezi suresi 20 dk bulutor zaten.Dolgu,Kanal tedavisi,Protez vb.işlemler icin süper güclerini mi kullaniyor sayin Başhekimimiz?? tum adsmlerde ayni.Tüm kamuda ayni.Muayene+Röntgen+anestezi+tedavi=20dk.sonra diger hasta kapida bekliyor.Hastamiz mardin de dua da ediyormuş da.
20
Cevapla
Port
Devranın döneceğini anlıyan akıllı tayfa.
25
Cevapla
Ali karacay
Aferim aferim...
13
Cevapla
Diş
Bende sabah 8.30 akşam 4.30 hasta bakıyorum 5.300 tl maaş alıyorum başhekimim.. Aldığınız maaşın yarısı kadar maaş alsam öğle arası da hasta bakarım ben..
29
Cevapla
Mserdar
Boş zamanlarımda hasta bakıyorum ne demek sen diş hekimisin tabii hasta bakacaksın eskiden başhekim plk yapar cerrahsa ameliyat yapar muaynanede hasta bakar doktor odasında otururdu son 8-10 yıldır başhekimler doktorlardan uzaklaştı parti yöneticilerinin samimi arkadaşı oldu,4 aylık başhekim boş zamanında hasta bakıyormuş ne günlere kaldık sen hasta bakmaya devam et 6ay sonra senden daha torpilli gelince zaten hasta bakmaya devam edeceksin.
54
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir