Medimagazin logo

Doktor adayı Berika sosyal medyayı sallıyor! Sanal alemden kazandığı parayla burs veriyor!

Paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada fenomen haline gelen ve güzelliğiyle dikkat çeken tıp fakültesi öğrencisi Berika Demir sanal alemden kazandığı paralarla öğrencilere burs veriyor. 1 yılda 50 öğrenciye burs veren Berika daha önce de Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'na katılmış.
Doktor adayı Berika sosyal medyayı sallıyor! Sanal alemden kazandığı parayla burs veriyor!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Profesyonel mankenler gibi poz verip fotoğraf paylaşan tıp fakültesi öğrencisi Berika Demir'in davranışı büyük alkış topladı. Kanal D Haber'den İbrahim Konar'ın haberine göre; Genç doktor adayı, sosyal medya üzerinden kazandığı paralarla kendi gibi öğrencilere burs vermeye başladı hatta şimdiye kadar 50 kişiye yardım etti.

 

 

'HASTANEYE BENİ GÖRMEYE GELİYORLAR'

Demir, "Şu anda aktif olarak 50 öğrenciye burs verebiliyorum. Bazen hastaneye sırf beni görmek için gelenler oluyor." diye konuştu. Demir, okullar kapalı bile olsa yaz boyunca hastanede. "Özellikle kadınların okumasını istiyorum" diye konuşan Berika Demir, daha önce de fotomodellik yaptığını söyleyerek her şeyin öğrenciler için olduğunu söyledi. Berika'nın hayali bu yıl burs verdiği öğrenci sayısını artırmak.

 

 

Daha önce de Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Berika Demir, bin lira ödülle yarışmadan ayrılmıştı.

 

berika demir
Yorum (7)
murat
Güzel olacaksın bu hayatta. Biz zaten 3-0 yenik başladık.
17
Cevapla
aydin sinal
zamaninda en ünlü bir bilgine sormuslar"kiyamet nasil kopacak?" bilgin:"üc ihtimal var;bir ates topu gibi alevler gelecek,ikinci ihtimal heryer buz olup donacak,ücüncü ;dünyanin üstünden bir bulut gececek herkes delirecek" bu bulut coktan gelip gectide haberimiz olmadi.
25
Cevapla
Meltem
Konuşacak başka bir şey bulamadınız değil mi? Tek derdimiz bu şimdi de.
24
Cevapla
Krizantem
Yaptığı şeyi “ doğru” yapmaz. Karar versin, bedeni ile para kazanacaksa manken, oyuncu, fotomodel olabilir. Yok doktor olacaksa ciddiyete davet ediyorum kendisini. Ülkede ya dinci var ya bunlar var. Memleket çıldırdı. Aklıbaşında insana hasret kaldı ülke. Genel anlamda konuluyorum, bu kişiye özel değil, eskiden aileler utanırdı böyle ortalıkta çok gözüken , güzelliği ile prim yapmaya çalışanlardan. Para herşey değil.
38
Cevapla
who
bu arkadaş tıp öğrencisi güya . Amacın ne ? resimlerde enjektörler cerrahi kıyafet boynunda steteskop .Önce karar vermeli iyi bir hekimmi olmak istiyor yoksa başka bir şeymi ?. Bu kutsal mesleği kendi özel amaçları için kullanmasın.
27
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir