Medimagazin logo

Eczane çalışanından maske denetimindeki sağlık görevlisine saldırı

AKSARAY'da, eczanede çalışan Yılmaz K. (56), koronavirüs denetimindeki ekipte yer alan 112 Acil Servis Sorumlusu Can Cansızlar'a (37) kafa attı. Başından yaralanan Cansızlar, hastaneye kaldırılırken, Yılmaz K. ise gözaltına alındı. 
Eczane çalışanından maske denetimindeki sağlık görevlisine saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AKSARAY-Olay, saat 12.00 sıralarında, Eski Sanayi Caddesi'nde meydana geldi. Valilik tarafından oluşturulan ekip, kentin farklı noktalarında koronavirüs tedbirlerine yönelik maske, mesafe ve hijyen denetimi başlattı. Uygulama sırasında ekipte yer alan 112 Acil Servis Sorumlusu Can Cansızlar, girdiği eczanede, bilinmeyen nedenle personelden Yılmaz K.'nin saldırısına uğradı. Yılmaz K.'nin kafa atması sonucu başından yaralanan Cansızlar, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz K. de polis ekiplerince gözaltına alındı. 
 

aksaray
Yorum (2)
Cengiz Yıldıran
Kafa tutmak, kafa atmak, kafayı yemek... Artık çok sıradan
5
Cevapla
Can K
Valilik denetim ekibi oluşturmuş. Neyi denetleyecekler? Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını. Güzel, denetlesinler. Ama ekipte zaten işi başından aşkın sağlık personelleri var! Hastanede, ambulansta, filyasyonda, ASM'de zaten yoğunluk had safhada. Bu denetimler sağlık personeli olmadan da pekala yapılabilir. Kurumlarda saat 10.00-16.00 çalışan bir çok memur, online çalışan ve eğitimden birinci dereceden sorumlu milli eğitim ordumuz. Bunlar neden yok?
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir