Medimagazin logo

TEB'den yangın ve selden etkilenen bölgeler için yardım kampanyası: Birlikte İyileştiriyoruz

Türk Eczacıları Birliği “Birlikte İyileştiriyoruz” başlığı ile yangın ve selden etkilenen bölgeler için bir yardım kampanyası başlattı.
TEB'den yangın ve selden etkilenen bölgeler için yardım kampanyası: Birlikte İyileştiriyoruz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kampanya hakkında detay veren Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, afet bölgelerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bölgedeki Oda Başkanları ve eczacılarla birlikte durumu değerlendirdiklerini, ihtiyaçları tespit ettiklerini ifade etti.

Çolak, sözlerinin devamında şunları söyledi: “Türk Eczacıları Birliği olarak yangınlar başlar başlamaz, bir kriz masası oluşturduk. Maske, gazlı bez, sargı bezi, yanık tedavisi için gerekli ilaçlar ve diğer tıbbi malzemeleri hızlı bir biçimde ihtiyaç bölgelerine ulaştırdık. Bozkurt’taki sel için tır eczanemizi yola çıkardık, tır eczanemiz hâlâ orada ilaç ve sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Sahadaki eczacılarımızın emekleri ve mücadeleleri çok anlamlı ve önemliydi. Halka en yakın sağlık çalışanı olduğumuzu, ilacın uzmanı olduğumuzu bir kez daha kanıtladı.”

Kampanyaya destek çağrısında bulunan Çolak, “Durumun kötü olduğunu zaten biliyorduk ancak afet bölgelerine gittiğimizde durumun vahametini çok daha iyi anladık. Hepimize büyük görevler düşüyor. Şimdi yaraları sarma zamanı, birlikte iyileşme, yaşamı inşa etme zamanı. Türk Eczacıları Birliği olarak yangın ve selden etkilenen bölgelerimiz için dayanışmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

türk eczacıları birliği
birlikte i̇yileştiriyoruz
yangın
sel
yardım kampanyası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir