Medimagazin logo

Ankara’da hastanede çatışma: Bir polis yaralı

Ankara’nın Kahramankazan İlçesi'nde bir kişinin öldüğü olay ardından Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verirken rahatsızlanan zanlılardan biri hastaneye kaldırıldı. Bu sırada çıkan silahlı çatışmada bir polis memuru ve gözaltındaki şüphelilerden Aziz Erol ağır yaralandı. Yarılalar, Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisine alındı.
Ankara’da hastanede çatışma: Bir polis yaralı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kahramankazan İlçesi’nde mevsimlik işçi 25 yaşındaki Ömer Doğan, akrabası 16 yaşındaki R.D.'yi bir araçla kaçırmıştı. Kızın kaçırıldığı aracı takip eden ağabeyinin ateş etmesi sonucu otomobili kullanan 40 yaşındaki Ekrem Genç'in ölümüne neden olmuş, şüpheliler gözaltına alınmıştı. (DHA)

ankara’da
hastanede
çatışma:
bir
polis
yaralı
Yorum (1)
Frankie Bellevan
Memlekette Hiçkimsenin Şakası kalmadı.. Milletin Psikolojisi Çok kötü bozuldu.. Milletimiz de Birileri tarafından aldatıldığını , kandırıldığını düşünüyor.. Milletin Kimseden de Korkusu kalmadı.. Polis Memuru tarafından vurulan Savcı olayından sonra şimdi de hastaneden gelen bu haber.. Hem de Kahraman Kazan 'dan.. Yaralılara Şifa, ölenlere de Rahmet Diliyorum.. Herkesi de Aklını Kullanmaya davet ediyorum.. Kavga ile Dövüşle biryerlere varmak mümkün değil.. Aramızda Deli çoksa Zır deli de Çok.. Niğdeli Kardeşlerimize de Lafımız yok.. Selamette Olsunlar...
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir