Medimagazin logo

Erkek öğretmenden kadın doktora öldüresiye darp

Konya'da PDR (Psikolojik Danışmanlık Rehberi) öğretmeni Erkan Y., çocuğuna bakılmadığı iddiasıyla doktoru dövdü
Erkek öğretmenden kadın doktora öldüresiye darp
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Konya'da bir imam hatip ortaokulunda görev yapan PDR (Psikolojik Danışmanlık Rehberi) öğretmeni Erkan Y., rahatsızlanan çocuğunu Mevlana Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü.

Y., hastanede çocuğu ile ilgilenilmediği gerekçesiyle doktorla tartışmaya başladı. İddiaya göre Acil Tıp Uzmanı Dr. Seval Türkan, Erdal Y.'ye yapılan tedavi hakkında bilgi verdiği sırada saldırıya uğradı.

DEFALARCA YUMRUKLADI

Kadın doktoru defalarca yumruklayan ErkanY., hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirilebildi. Yüzüne aldığı darbelerle kanlar içinde kalan Dr. Türkan'a ilk müdahale meslektaşları tarafından yapıldı.

Ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hekimin elmacık kemiğinde kırık, sol gözaltında 7 santimetre uzunluğunda kesik belirlendi.

Hastane tarafından 10 günlük iş göremezlik raporu verilen Dr. Türkan, "Bir anda saldırdı. Ne olduğunu bile anlayamadım. Gözaltıma 8 dikiş atıldı. Elmacık kemiğimde kırık var. Bu adam beni öldüresiye dövdü ve şu an serbest kaldı. Bu nasıl bir adalet?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Türkan'ı darp eden ve polis tarafından gözaltına alınan PDR öğretmeni Erkan Y.'nin, ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın Uygun, PDR öğretmenlerinin üniversitede öfke kontrolüile ilgili ders aldıktan sonra görev yaptıkları okullarda öfke kontrolü ara başlığında öğrencilere ders verdikleri bilgisini verdi.

sağlıkta şiddet
dr. seval turkan
konya
Yorum (21)
EMİR TAHA ACAR
o ellerinin birgün kırılır da belki o doktora muhtaç olursun...Allah tan öfke kontrolü eğitimi almış...almasaydı bir dr daha katledilirdi heralde...
20
Cevapla
Gokhan
Bu adamın diplomasını alın. Meslekten men edin. 5 yıl da ertelemesiz hapis ver.
30
Cevapla
hakan kara
Doktora şiddeti bıraktım bir kadına bu nasıl yapılır? Simdi bunu yapan aynı şiddeti karısına da yapıyor mu ? Yada ona emanet edilen öğrenci lerine yapmayacağı ne malum. Yuhhhh diyorum.
22
Cevapla
Soner Yımaz
Bu vatandaş şu anda serbest dolaşıyor yani demekki bugün başka bir acilde birini daha darp etse yine serbest dolaşacak ne güzel memleket istediğin kişiyi döv yumrukla hayatını kaydır sonra evine git rutin hayatına devam et ! Çünkü buna müsaade ediliyor?
20
Cevapla
musakemal
demek ki neymiş? okumuş adamında hali aynı oluyormuş. imam hatip lisesinde öğretmen ama kadına şiddete açık. 4 yıllık bitirmiş ama doktora saldırıyor. mürekkep yalamış ama hakkını şiddetle arıyor. toplumsal paronoyanın bir sonucu olabileceğini düşünüyorum. saygılarımla
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir