Medimagazin logo

Genel cerrah koronavirüsten hayatını kaybetti

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde 10 yılı aşkın süreden bu yana görev yapan gene cerrahl Dr. Uğur Ertuğrul, koronovirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
Genel cerrah koronavirüsten hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL-Avcılar'daki hastanede uzun süreden bu yana görev yapan ve çok sayıda başarılı cerrahi müdahaleye imza atan Dr. Uğur Ertuğrul'a, 13 Nisan'da yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.

Tanı konulmasının 1 hafta sonra durumu kötüleşinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ertuğrul bu sabah hayatını kaybetti. 2 çocuk babası 60 yaşındaki Dr. Uğur Ertuğrul'un cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

 

dr. ugur ertugrul
istanbul
Yorum (1)
dr.mikro
Allah rahmet eylesin. Bu süreçte kaç hekim sağlık çalışanı hayatını kaybetti resmi açıklama yok. Cemil hocadan sonra ikinci kayıp mikrobiyoloji uzmanı takip edebildiğim kadarı ile Dr.Mehmet Ulusoy'u çalıştığı özel hastane web sitesinde bile anmadı.(belkide ticari kaygılarla ) Sayın bakan kayıpları isim ve fotoğrafları ile açıklamalı sosyal medyada da çok takip ediliyor oradan da paylaşabilir.İsimleri yaşadıkları ildeki hastane ve sağlık ocaklarına verilmeli.Görev şehitleri bu anmayı hak ediyor.
31
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir