Medimagazin logo

79. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası Münhal kadrolar yayımlandı

79. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası Münhal kadrolar yayımlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Münhal Kadrolar yayımlanmıştır. Tercih Başvuruları 21 Şubat 2018 tarihi saat 18:00'e kadar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınacaktır.

 

dhy
devlet hizmeti yükümlülüğü kurası
münhal yerler
Yorum (5)
dr.mikro
TUZ KOKTU, Aynı kuradan münhaller; Kimileri İstanbul, Bursa, Antalya, Adana, Mersin... Kimileri Hakkari, Şırnak, Cizre, Muş, Siirt... İkisinin adıda mecburi hizmet olacak şey değil. Örneğin benim ikinci mecburi hizmetimi 6.bölgede tamamladıktan sonra 25 bin puanla zor geldiğim ile torpilli ‘’mecburi’ ’hizmete gelecek. Daha yeni Ocak kurasında 20-25-30 bin puanlarla tercih edilen kadrolar ''mecburi'' hizmete açılıyor. Kendi branşımdan örnek vereyim Mecburi hizmete açılan iki kadro biri İstanbul’a diğeri Hakkâri’ye gidecek. Gidecek lafı sözün gelimi belki de torpilli zat İstanbul’da ikamet ediyor. Peki, kurum içi Ocak kurasında Mikrobiyolojide açılan yerler Adıyaman, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Hakkâri, Muş, Siirt, Şırnak, Cizre…(Mecburi hizmet değil kurum içi atamadan münhaller) madem bu yerlerde ihtiyaç var siz neden İstanbul vb. yerleri mecburiye açarsınız. Tek yanıt var TOPPİL… Garibanı yolla 6.bölgeye torpilli istediği yerde yapsın.6.Bölgede süresi dolan gideceği yerler torpillilerce mecburi hizmet vs. ile doldurulduğu için çakılıp kalsın bu mu adalet? Bu rezalete son verilmeli herkesin mecburi hizmeti 5.6.bölgede yapması sağlanmalıdır.Böylece sürededüşer.Her iki mecburi hizmetini 6.bölgede yapanlara(geçmişe de dönük) bir defaya mahsus istediği yere atanma hakkı verilmelidir.
114
Cevapla
mehmet
ığdıra geçici görevle uzman dr göndeyorlsr mecburi hizmette kadro açılmıyor. ablaşılmaz
30
Cevapla
mecburi
TORPİLL...Birde açıklıyorlar üst bölge tayini gelecekmiş.Yani garibanlar mecburi hizmetiniz bitse bile 6.bölgeye çakılıp kalıdınız çünkü diğer yerler torpillilerle dolu.Canınız sıkılınca 5.6.bölge aranızda paslaşın. Dr.mikro'nun aşağıdaki yorumuna katılıyorum.
84
Cevapla
79.dönem
TORPİLLİ zatları güya kuraya sokup komik duruma düşmeyin. Onların yeri zaten belli siz kurayı torpili olmayan garibanlar için çekin. Şansı varsa 6 değil de 5.bölgeye gider gariban ondan ötesi yok. Dr.mikro ve mecburi’nin yorumlarına katılıyorum. Mecburide torpil rezaletine artık dur densin.
84
Cevapla
mecburi
MİŞ gibi yapmayın. Adına kura diyorsunuz ama torpillilere nokta atama yapıyorsunuz. Münhallere bakınca onlar sırıtıyor zaten. Kurum içi atamada 20-30 bin puanla tercih edilen kadroda mecburi hizmet mi olur. Kura torpili olmayan garibanlar için onlar kendi aralarında yarışıyor 5.bölgeye giden kendini şanslı hissediyor 6.bölgeye gitmedim diye.
84
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir