Medimagazin logo

Actavis, Sağlık ve insan yatırımları ile Samsun'da etkinliğini artırıyor

Dünyanın ilk 5 eşdeğer ilaç üreticisi arasında yer alan Actavis, Türkiye eşdeğer ilaç pazarındaki payını artırmayı hedefliyor. Samsun'da 25 çalışanı ile bölgede büyük etkinliğe sahip olan Actavis, toplum sağlık bilincinin artırılmasını hedeflediği sosyal sorumluluk projelerini bölgeye taşımak için çalışmalara başlıyor
Actavis, Sağlık ve insan yatırımları ile Samsun'da etkinliğini artırıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
SAMSUN(CİHAN)- Dünyanın ilk 5 eşdeğer ilaç üreticisi arasında yer alan Actavis, Türkiye eşdeğer ilaç pazarındaki payını artırmayı hedefliyor. Samsun'da 25 çalışanı ile bölgede büyük etkinliğe sahip olan Actavis, toplum sağlık bilincinin artırılmasını hedeflediği sosyal sorumluluk projelerini bölgeye taşımak için çalışmalara başlıyor.


İlaç sektöründe deneyimli ve dinamik bir ekip kuran Actavis Grubu Türkiye'yi Ortadoğu ve Avrupa'da lider yapmayı hedefliyor. Bu hedefler doğrultusunda Samsun'a verdikleri önemin altını çizen Actavis Pazarlama ve Satış Direktörü Altan Görseval, özellikle kalp damar sistemi ve merkezi sinir sistemi hastalıkları ile ilgili belirtilerin yüksek olduğu bölgede, hekim ve eczacılara 25 kişilik Actavis ekibi ile nitelikli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. 2011 yılında 20 yeni ürün hedeflediklerini belirten Görseval, "Toplum sağlık bilincinin artırılmasına yönelik geliştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinin, bölgede bir bilinçlendirme kampanyası kapsamında çok yakın bir süre içinde başlayacak." dedi.
actavis
sağlık
ve
insan
yatırımları
ile
samsun'da
etkinliğini
artırıyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir