Medimagazin logo

ADSM’ler hafta sonu mesaisi de yapacak

Kilis İl Sağlık Müdürü Dr. Turgay Happani, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin artık hafta içi ve hafta sonu mesai saatlerinin dışında da hizmet vereceğini bildirdi
ADSM’ler hafta sonu mesaisi de yapacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
KİLİS (İHA) - Kilis İl Sağlık Müdürü Dr. Turgay Happani, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin artık hafta içi ve hafta sonu mesai saatlerinin dışında da hizmet vereceğini bildirdi.

Dr. Turgay Happani, yaptığı açıklamada, sağlıkta dönüşüm programıyla birlikte yeniden yapılandırılan ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin artık "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri" gibi modern birimlerde vatandaşlara sunulmakta olduğunu belirtti.

Happani, "İlimizde 2007 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan ve sunmuş olduğu hizmet kalitesiyle vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz artık hafta içi ve hafta sonu mesai saatlerinin dışında da hizmet verecek. Günde yaklaşık 200 hastaya 10 diş hekimi ile çekim, dolgu, kanal tedavisi, diş taşı temizliği ve protez hizmeti sunan merkezimizde yaşanan hasta yoğunluğu ve mesai saatleri dışı ile hafta sonu oluşabilecek diş ağrısı, diş absesi ve diş çekimi gerektirebilecek acil durumlara müdahale etmek amacıyla hafta içi saat 16.00-24.00 arası, hafta sonları ise 08.00-16.00 saatleri arasında bir diş hekimi ve yeteri kadar yardımcı personel ile hizmet vermeye başlanacak. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde yarından itibaren başlayacak olan nöbet uygulaması ile birlikte bu alanda bir eksikliğimizi daha tamamlamış olacağız. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin gerek fiziki mekanının herkesin beğeni ve takdirini kazanacak kadar güzelleştirilmesi, gerekse sunmuş olduğu hizmet kalitesiyle yüksek hasta memnuniyetinin sağlanması noktasında özverili çalışmaları nedeniyle başta başhekim Erkan Gökçek ve müdür Volkan İpekçi olmak üzere merkezde çalışan tüm diş hekimleri ve diğer çalışanları kutluyor başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
adsm&#8217
ler
hafta
sonu
mesaisi
de
yapacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir