Medimagazin logo

Bakanlığa Bağlı Kurumlarda Görev Yapan Laboratuvar Uzmanlarının Ek Ödemelerine Esas Sayıların Belirlenmesine Dair Yönerge

Bakanlığa Bağlı Kurumlarda Görev Yapan Laboratuvar Uzmanlarının Ek Ödemelerine Esas Sayıların Belirlenmesine Dair Yönerge
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Sağlık Bakanlığına Bağlı Kurumlarda Görev Yapan Laboratuvar Uzmanlarının Ek Ödemelerine Esas Sayıların Belirlenmesine Dair Yönerge Yayınlandı!

 

 
bakanlığa
bağlı
kurumlarda
görev
yapan
laboratuvar
uzmanlarının
ek
ödemelerine
esas
sayıların
belirlenmesine
dair
yönerge
Yorum (7)
tayfun kartal
yıllardır kadro yatak sayısı sınırlamasından dolayı süregelen mağduriyetimiz ve sorunlarımız bu yönergeyle çözülecek gibi görünüyor. En azından eskisine göre daha iyi olduğu kesin.
0
Cevapla
dr.ali
kriter puanı getirerek her ay bizleri kırtasiye işine boğacaklar.artı inceleme heyeti gıcıklık yapar sıfır puan verdiği her kriter için çarpansayısı 1 den 0.9-0.8 azalıp durak.incelem heyeti kimlerden oluşacak.bir müdür yardımcısı bir hemşiremi benim kriter puanımı hesaplayacak.ayıptır bu yapılan.kriter puanı çarpan olarak kulanılmamalı.
0
Cevapla
M.T
İşimiz müdüre hemşireyemi yoksa zaten bizlerden hazetmeyen klinik branş uzmanlarınamı kaldı,eğer başhekim burda yazı yazan pekçok kişi gibi düşünüyorsa bu çarpanı 1 in altına düşürebildiği kadar düşürür...Halbuki diğer branş uzmanlarında teşhisi doğrumu koydu doğru tedavi ettimi...hastayla ilgi alakası puanlanıyorumu bu katsayı direkt veriliyor...Bizlerin suçu pek çok klinik branşa girip daha çok para kazanmak varken atıp tutan pozisyonda büyük doktor olmak varkenmaalesef bu branşları seçmek...
0
Cevapla
Rabia Kaya
Kriter puanı geldikten sonra şunlar olacak :1-kriter puanını denetim komisyonundaki ebe,müdür yardımcısı,ilgisiz branş uzmanı,pratisyen başhekim muavini her ay bana naz yapacak.Benim işimi başhekim bile anlamazken,ben mecburmuyum elalemin işbilmez kişilerine kendi işimle ilgili şirinlikler yapmaya.
0
Cevapla
dr.temel bilimci
kriter puanı eğer formalite olarak kabul edilmez alakasız kişilerce incelem heyeti oluşturulursa zaten maxium ortalamadan labiliyorken şimdi 100 puan yerine 40 puan alırsan incelemeden ki bu her ay yapılacak mış(el insaf)0.4 ile kriter puanı çarpılacak %60 döner kaybı demek bu. hangi klinisyene kriter getiriliyor.onlarada geitirilsin her cerrah ayda en az 15 vaka alacak densin.yoksa döneri 0.8 ile çarpılır kriteri getirilsin. ayıptır günahtır temel bilimlerde tıpbın bir koludur.yapmayın bu kriter puanını bir an önce kaldırın lütfen.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir