Medimagazin logo

Bristol-Myers Squibb Türkiye ekibine 3 yeni atama

Bristol-Myers Squibb Türkiye’de Uzm. Ecz. Adnan Cem Ömeroğlu Medikal Müdür, Nihal İşgüzerer İmmüno-Onkoloji Ürün Müdürü, Ümit Utku Kara ise İzmir Bölge Müdürü pozisyonlarına getirildi
Bristol-Myers Squibb Türkiye ekibine 3 yeni atama
Ümit Utku Kara – İzmir Bölge Müdürü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İmmüno-onkolojik tedavilerin ülkemize kazandırılmasında öncü bir rol üstlenen, yenilikçi ilaçları keşfetmeyi, geliştirmeyi ve sunmayı misyon edinen Bristol-Myers Squibb Türkiye (BMS), gerçekleştirdiği önemli atamalarla ekibini güçlendirmeyi sürdürüyor.

Uzm. Ecz. Adnan Cem Ömeroğlu Medikal Müdür, Nihal İşgüzerer İmmüno-Onkoloji Ürün Müdürü, Ümit Utku Kara ise İzmir Bölge Müdürü pozisyonlarına atanarak BMS Türkiye ailesine katıldı.

Uzm. Ecz. Adnan Cem Ömeroğlu- Medikal Müdür


İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 2012 yılında mezun olan Adnan Cem Ömeroğlu, yine İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde Farmakognozi (Doğal Kaynaklı İlaçlar) yüksek eğitimini tamamladı. 

2016-2019 yıllarında Astellas ve Takeda İlaç’ta Medikal Müdür pozisyonunda görev yapan Uzm. Ecz. Ömeroğlu daha önce sırasıyla, Servier, GlaxoSmithKline, Janssen İlaç’ta Satış, Medikal, Ruhsat, Kalite ve Araştırma Geliştirme departmanlarında çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Farklı alanlarda sektör tecrübesine ve Onkoloji alanında 5.5 yıllık deneyime sahip olan Uzm. Ecz. Adnan Cem Ömeroğlu, 4 Ekim 2019 itibarıyla Medikal Müdür olarak BMS Türkiye ekibine dahil oldu.

Nihal İşgüzerer - İmmüno-Onkoloji Ürün Müdürü


Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunu olan Nihal İşgüzerer, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Executive MBA ve Kanada King’s Collage’da İşletme eğitimi aldı. 13 yıllık ilaç sektörü deneyimine sahip Nihal İşgüzerer, 2016-2019 yılları arasında Novartis Onkoloji’de Onkoloji ve Nadir Hastalıklar Ürün Müdürü olarak görev aldı. Daha önce yine Novartis şirketinde Diyabet & Kardiyovasküler grubunda İzmir Tıbbi Tanıtım Uzmanı ve Novartis Onkoloji’de Onkoloji İzmir Ürün Uzmanı olarak çalıştı. Nihal İşgüzerer, onkolojideki saha geçmişi ve ürün müdürlüğü deneyimi ile 14 Ekim 2019 tarihi itibariyla BMS Türkiye İmmüno-Onkoloji Ürün Müdürü pozisyonundan sorumlu olacak.

Ümit Utku Kara – İzmir Bölge Müdürü

İlaç Endüstrisi’ne 2003 yılında Roche firmasında Satış Temsilcisi olarak giriş yapan Ümit Utku Kara, 2006 yılında BMS Türkiye ekibine katıldı. Ümit Utku Kara, Hematoloji ve Onkoloji alanlarında yüksek sorumluluk ve büyük başarı gösterdiği çalışmalarıyla çeşitli alanlarda ödüller kazandı. 2013 yılında BMS Akademi Değerlendirmesi’nde gösterdiği yüksek performansıyla “Kıdemli Satış Temsilci” seviyesine yükseldi. Ümit Utku Kara, 1 Temmuz 2019 tarihi itibariyla, İzmir Bölge Müdürü pozisyonuna getirildi.
 

bristol-myers squibb
nihal i̇şgüzerer
adnan cem ömeroğlu
ümit utku kara
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir