Medimagazin logo

Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı haziran sonu yapılacak

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, "Sağlık personelimizin özlük hakları noktasında çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı haziran sonu yapılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Malatya Devlet Hastanesini ziyaret eden Gümüş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, hastaneyi gezerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hastanenin konferans salonunda konuşan Gümüş, Malatya Devlet Hastanesinin her geçen gün büyüdüğünü söyledi.

Devlet hastanesinin eksiklerinin olduğunu ve bunları da gidermeye çalışacaklarını belirten Gümüş, "Sonuçta burası Malatya'da ana bir merkez, büyük bir kompleks olacak ama bunun dışında ilçelerimizle bir bir ahenk içerisinde çalışan bir sağlık hizmetini planlıyoruz. Tabi bu sağlık hizmetini planlarken özellikli işlerin yapıldığı alanları masaya yatırmamız lazım. Polikliniklerimiz güzel, ameliyathanelerimiz güzel ama özellikli işleri nasıl yapıyoruz. Büyük ameliyatları ne kadar yapıyoruz. Yoğun bakımlarımız da üst düzey kaliteli hizmet nasıl veriyoruz. Bunları da tek tek hastane bazında incelememiz söz konusu, bunlara da bakacağız" diye konuştu.

Sağlık çalışanları hakkında bakanlık olarak çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Gümüş, "Sağlık personelimizin özlük hakları noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah haziran ayının sonu gibi görevde yükselme sınavı yapacağız. Aynı zamanda unvan değişikliği sınavı yapacağız" ifadesini kullandı.

görevde yükselme sınavı
unvan değişikliği sınavı
sağlık bakanlığı
prof. dr. eyüp gümüş
Yorum (1)
sağlıkçı
görevde yükselme sınavının avantajları olduğuna inanmıyorum.son yapılan sınavda şube müdürlüğü sınafını kazananlar var iken kanamayan kişiyi vekaleten şube müdürü olarak ataaması sınavın önemini ortadan kaldırıyor.boşuna 125 tl sınav parası ödedik.haklarımızı helal etmiyeceğim
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir