Medimagazin logo

Merck Türkiye’de Onkoloji Terapötik Alan Direktörlüğü’ne Atama

Merck Türkiye’de Sağlık Politikaları, Pazar Erişim ve Fiyatlandırma Direktörlüğü görevini yürüten Özge Cömert, Eylül 2019 itibariyle Onkoloji Terapötik Alan Direktörü oldu. Cömert, halen yürütmekte olduğu görevine de vekaleten devam edecek
Merck Türkiye’de Onkoloji Terapötik Alan Direktörlüğü’ne Atama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çalışan memnuniyetine, insan kaynağına ve yetenek yönetimine verdiği önemle, tercih edilen işverenler arasında ilk sıralarda yer alan Merck Türkiye, çalışanlarına şirket içi farklı pozisyonlarda kariyer fırsatları sunmaya devam ediyor. 2008 yılında Merck Türkiye’de çalışmaya başlayan Özge Cömert, son olarak Sağlık Politikaları, Pazar Erişim ve Fiyatlandırma Direktörlüğü’nde görev yaparken, Eylül 2019 itibariyle Onkoloji Terapötik Alan Direktörlüğü’ne atandı. Cömert, halihazırda yürütmekte olduğu Sağlık Politikaları, Pazar Erişim ve Fiyatlandırma Direktörlüğü pozisyonunu da vekaleten yürütmeye devam edecek.

Özellikle Pazarlama alanında gerek Türkiye’de gerekse global ve bölgesel rollerde yer alarak, Onkoloji ekibinin başarılarına katkılarda bulunan Cömert, profesyonel kariyerine 2005- 2008 yılları arasında Servier ilaç firmasında başladı. İlaç sektöründe 14 yıllık deneyime sahip olan Özge Cömert, son görevi olan Sağlık Politikaları, Pazar Erişimi ve Fiyatlandırma alanında ekibiyle birlikte iş sonuçlarını etkileyen başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde lisans eğitimini, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nde ise yüksek lisans (Executive MBA) eğitimini tamamlayan Özge Cömert, mevcut pozisyonu öncesinde Merck Türkiye Onkoloji Pazarlama Müdürlüğü ve Ürün Müdürlüğü, Merck Kıtalararası Bölge Onkoloji Pazarlama Müdürlüğü ve 2018 yılında Almanya Genel Merkezde kısa süreli görevlendirme ile Onkoloji Global Pazarlama Direktörlüğü görevlerini yürüttü.
 

merck türkiye
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir