Medimagazin logo

Özel hastanede skandal! Yeni doğan servisinde fare kovaladılar!

Şanlıurfa’da özel bir hastanenin yeni doğan servisine fare girdi. Fare hemşire ve sağlık çalışanlarının çabalarıyla yakalandı. Hastane yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapmadı.
Özel hastanede skandal! Yeni doğan servisinde fare kovaladılar!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Atatürk Mahallesi'nde faaliyet gösteren özel bir hastanenin yeni doğan bakım servisinde meydana geldi. Kentte yayın yapan 'Urfadabugun.com' isimli internet sitesinde yayınlanan görüntülerde, hastanenin yeni doğan ünitesine giren bir fare bebeklerin tedavi amaçlı konulduğu kuvözlerin üzerinde görüldü.

 

 


YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELMEDİ
Fareyi gören hemşire durumu temizlik personeline bildirdi. Eline süpürge ve kürek alan personel servise giren fareyi yakalamak için kovalamacaya girdi. Zaman zaman çığlık, zaman zaman da kahkahaların atıldığı fare yakalama operasyonunda köşeye sıkıştırılan fare üzeri plastik kapla kapatılarak yakalandı.
Birkaç ay öncesine ait olduğu öne sürülen görüntülerin yaşandığı olayla ilgili hastane yönetimi açıklama yapmadı. DHA

şanliurfa
özel hastane
skandal
fare
Yorum (2)
Ersin Mercangöz
Skandal diye bir başlık nedir ya? Türkiyenin değil dünyanın heryerinde olabilecek bişey, adamlar yoğun bakımda fare mi beslemiş ki. Bir yerlerden girmiş besbelli. Siz bu başlığı atarsanız millet neler yapmaz.
13
Cevapla
hasan akkeçili
sn editör yetkililer açıklama yaptı hem valilik hem de hastane yetkililerinin açıklamaları var. konu yargıya taşındı. bu tip şantaj amaçlı düzmece haberlere alet olmayın. konunun bazı yerel ''gazetecilerin'' hastane yönetimini köşeye sıkıştırmak için kurgu olduğu anlaşıldı. üç ay öncesinden beri il sağlık müdürlüğünce yerinde yapılan denetimlerde hiç bir hijyen sorununa rastlanılamadı. hastane yönetiminin ilaçlamalara dair faturaları ve evrakları tam. fare birileri tarafından yoğun bakıma bıraktırılıp görüntü alınmış ve üç aydır bekletilip yayınlanmıyor!! üç ay öncesinin görüntüleri hastane başhekiminin bir gün önce sözde ''gazeteciler'' hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunması sonrası yayınlandı. Urfa'nın adını karalamaya kimsenin hakkı yok. her şey bu kadar ucuz olmamalı.
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir