Medimagazin logo

Sağlıkta Haklar, Sorunlar ve Sorumluluklar

Ülkemizde hasta hakları alanındaki ilk ve tek akademik kurum olan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Hasta Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HAHUM) tarafından, T.C. Sağlık Bakanlığı ve Hasta Hakları ve Sağlıklı yaşam Derneğinin (HAKSAY) katkı ve katılımlarıyla, “sağlık hizmetlerinin planlanması, sunumu ve finansmanı ile bireylerin ihtiyacı olan hizmete ulaşmaları sürecinde hizmeti üretenler, sunanlar ve finanse edenler arasındaki karşılıklı hak ve sorumluluklar ile yaşanan sorunları her üç tarafın en geniş katılımıyla ve yetkin isimlerle tartışmak üzere”, 21-25 Eylül 2010 tarihlerinde arasında Trabzon'da Sağlıkta Haklar, Sorunlar ve Sorumluluklar temalı Ulusal bir Kongre gerçekleştirilecektir
Sağlıkta Haklar, Sorunlar ve Sorumluluklar
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ülkemizde hasta hakları alanındaki ilk ve tek akademik kurum olan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Hasta Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HAHUM) tarafından, T.C. Sağlık Bakanlığı ve Hasta Hakları ve Sağlıklı yaşam Derneğinin (HAKSAY) katkı ve katılımlarıyla, “sağlık hizmetlerinin planlanması, sunumu ve finansmanı ile bireylerin ihtiyacı olan hizmete ulaşmaları sürecinde hizmeti üretenler, sunanlar ve finanse edenler arasındaki karşılıklı hak ve sorumluluklar ile yaşanan sorunları her üç tarafın en geniş katılımıyla ve yetkin isimlerle tartışmak üzere”, 21-25 Eylül 2010 tarihlerinde arasında Trabzon'da Sağlıkta Haklar, Sorunlar ve Sorumluluklar temalı Ulusal bir Kongre gerçekleştirilecektir.




Sağlıktaki tüm tarafları buluşturacak; ele alınan konular ve sunulan bildirilerle ülkemizde sağlık hakkının kullanımına ciddi katkı sağlayacağına inandığımız bu kongreyle ilgili her türlü bilgiye www.hahumkongre.com/ adresinden ulaşılabilirsiniz.




Ülkemizin folkloru, kültürü, doğası ve tarihi zenginlikleriyle çok özgün bir yöresi olan Trabzon'da; Türkiye'nin 4. Üniversitesi olan Karadeniz Teknik Üniversitesinin modern tesislerinde ve bölgenin en güzel mevsimi olan Eylül ayında kongre konularına ilgi duyan tüm sağlık gönüllülerini Trabzon'da ağırlamak istiyoruz.



Prof. Dr. Tevfik ÖZLÜ

HAHUM Müdürü ve Kongre Başkanı
sağlıkta
haklar
sorunlar
ve
sorumluluklar
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir