Medimagazin logo

Şahan Gökbakar’ın ‘Siz nasıl insansınız’ sözlerine Şehir Hastanesinden yanıt: Sevgi bizim ilacımız

Adana Şehir Hastanesinde ‘sıra gecesi görüntülerine Şahan Gökbakar ‘siz nasıl insansınız’ diyerek sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Adana Şehir Hastanesi sosyal medya hesabından Gökbakar’a tepki geldi: “Sağlıkçılara siz nasıl insanlarsınız diyen Şahan Gökbakar'ı kınıyoruz”
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Şahan Gökbakar’ın ‘Siz nasıl insansınız’ sözlerine Şehir Hastanesinden yanıt: Sevgi bizim ilacımız
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yemekhanesinde öğle yemeği sırasında müzikli eğlence düzenleyen sağlık personelinin görüntüleri sosyal medyada yer almıştı. Adana Valiliği de eğlenceyle ilgili soruşturma başlattı.

 


Adana Şehir Hastanesindeki 'sıra gecesi' için soruşturma başlatıldı 


Hastanede düzenlenen eğlenceye sosyal medya hesabından tepki gösteren Şahan Gökbakar’ın “Siz nasıl insansınız?” ifadelerini kullandığı paylaşımı şu şekilde:

“Yapın, yapın... Hatta bence ameliyathanede dj performansı ile İbiza Night party, laboratuvarda moleküler çiğ köfte günleri, ne bileyim morgda Halloween partisi falan yapın! 
Hastane orası hastane!!! İnsanların yakınları evlatları anaları, babaları hasta yatıyor orada...Belki ameliyattan çıktı, belki kemoterapi alıyor, belki kaza geçirdi...Hastane yönetimi icraatın en büyüğünü yapmış ve öğle arasına organize etmiş sıra gecesini.. BRAVO YÖNETİM...HELAL OLSUN...HER HASTANEDE KESKE ÖGLEN ARASİ SIRA GECESİ OLSA...Hastane yönetiminin akli dengesi yerinde değil onu anladık...Ama kardeşim bir kişi de biz ne yapıyoruz burada demiyor mu yahu???Utanmadan o personeller, hasta yakınlarının yanında göbek atıyor.. Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Radyoaktif ilaç sızıntısı falan oldu da hepiniz maruz mu kaldınız? Nasıl bir değer yargınız var? Nasıl bir eğlence anlayışınız var...Siz nasıl insansınız? Adana Şehir Hastanesi Yönetimi ve orda oynayan insancıklar yazıklar olsun hepinize....Vallahi billahi kocaman bir yazıklar olsun!!!

Şahan Gökbakar’ın paylaşımı üzerine Adana Şehir Hastanesi sosyal medya hesabından “Biz nasıl insanlarız? Sevgi bizim ilacımız” yanıtını vererek Şahan Gökbakar’ı kınadıklarını belirtti. 

Soruşturma açılan ‘eğlence’ için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Koray Daş hastanelerindeki yemek hizmetlerinin özel bir şirket tarafından sunulduğunu ve bu şirketin, ayda bir kez personele yöresel yemekler sunduğunu ifade etmişti. Daş açıklamasında “Hastanemizde 5 bin 500 personel çalışıyor.Öğlen yemeğine gruplar halinde sırayla gidiliyor. Öğlen yemek saati nedeniyle hiçbir hasta mağdur olamaz, bunun örneği yoktur.” İfadelerini kullanmıştı. 

 


Başhekimden 'Urfa sıra gecesi' açıklaması: Hiçbir hasta mağdur olmadı 


 

adana şehir hastanesi
şahan gökbakar
Yorum (2)
DR BENZİNGEN
ya bi git ivedik ....asker dağlıcada halay çeker mi??çeker!...diyebildin mi ordaki askerler işinizi yapın halaya vakit ayıracağına sipere git bekle senin yüzünden şehit veriliyor diye! polis karakolda saz çalar mı??çalar...hemde barak havası çalar topluca...diyebildin mi nöbeti bırakıp niye saz çalarsın bak ... kaynıyor sokaklar da niye bakmıyon diye! mecliste çiğ köfte yapıldı...sordun mu!....daha neler yazarım da!...senin paran bizim paramızın yanında beş para etmez Şahan...hasılat rekoru kırmadı yaptığımız ameliyatlar nöbetler...!!! BİRDE SEN VUR DURMA!...3 GÖBEK ATMASI KİMSEYE ZARAR ETMEZ SAĞLIKÇILARIN...MORAL OLUR HATTA... SEN MONİTÖRDE TETRİS OYNARKEN İŞ YAPMAYAN MEMURUNA SATAŞ...BİZ ÇALIŞTIKMI TAM ÇALIŞIR EĞLENDİK Mİ TAM EĞLENİRİZ...KİMSEYE YOKTUR ZARAR!
113
Cevapla
asi
Sayın Gökbakar, birçok konuda duyarlılığınızı sosyal medeyadan takip ediyorum. Takdirle de karşılıyorum. Hastane işleyeşini aksatmadan dinlenme saatlerinde bir aktivite düzenlenmiş, hoş karşılanır karşılanmaz orası ayrı bir konu. Yalnız bu duyarlılığınızı keşke şu konularda da gösterseniz; doktorlar görev başlarında öldürülürken, darp edilirken, hasta yakınlarının hastanelerde terör estirirken, birçok doktor arkadaşamız bu mesleği bırakırken, sağlık sisteminin getirildiği nokta, sisitemdeki aksayan her noktanın doktora fatura edilmesi, görsel ve yazılı medyada yalan yanlış haberlerle sağlıkçıların hedef gösterilmesi, sağlığı yönetenleirn her çuvalladığında faturayı sağlık çalışanına kesmesi, normalde bir günde en fazla 15-20 hata muayene etmesi gereken doktora 150-200 hasta zorla mobing uygulayarak muayene ettirilmesi, sağlıkçıların yönetmeliklerle aile birliğinin bozulması, tazminat davalarında çıkan rakamların doktor gelirine oranı, acillerde bir gecede bir doktora 1000 hasta baktırılması vb............. Daha yazacak o kadar çok şey var ki inan vaktim yok.
91
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir