Medimagazin logo

20 yaşındaki tıp öğrencisi geride mektup bırakarak intihar etti

Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara (20) cemaat yurdunda yaşadığı baskıyı ve geleceğe dair kaygılarını anlattığı bir video bırakarak intihar etti.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
20 yaşındaki tıp öğrencisi geride mektup bırakarak intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2. sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki Enes Kara arkasında intihar notu bırakarak yaşamına son verdi.

Yayınladığı intihar mesajında, ailesinin zoru ile kaldığı cemaat yurdunda yaşadığı baskıları anlatan Kara, mesajında tıp eğitiminin zorluğu ve geleceğe dair kaygılarına da yer verdi.

 

 

 

 

tıp fakültesi öğrencisi
intihar
enes kara
tıp öğrencisi
Yorum (7)
Yorumsuz
Kendisine Allah rahmet eylesin Ailesine başsağlığı ve sabır dilerim Yorum yapılacak bir olay olmadığını, medimagazinin bu tür olayları yoruma kapatmasını beklerdim. Bu bir magazin haberi olmamalıdır.
32
Cevapla
dr
Gencecik bir fidan koptu gitti. Ne kadar acı bir son ! Dünyanın en stresli ve tehlikeli (şiddet, ağır iş yükü ) mesleği çalışanlarının bu tür sıkıntıları için acilen bir destek hattı kurulmalı. Gidişat bu tür olayların devam edeceğini gösteriyor.
42
Cevapla
uzel
son zamanlarda tıp fakültesi öğrecilerinden ve mesleğe başlayanlarda intihar vakalarının sayısında artma olduğunu görüyoruz.çok yazık o anne ve babalara.demek ki bir şeyler eksik gidiyor.
42
Cevapla
Frankie Bellevan
Çok Üzüldüm.. Kardeşimize Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet Olsun.. Ailesine , Yakın Arkadaşlarına ve Sevenlerine Allah'tan Sabır ve Başsağlığı Diliyorum.. Sorun Demokrasi ve Özgürlük Sorunu.. Toplumsal veya Bireysel.. MediMagazindeki Kardeşlerime Sağlık ve Kolaylıklar Dilerim.. Selamlar , Sevgiler , Saygılar...
21
Cevapla
Dr.Cevdett
EYYY ÜLKEYİ YÖNETEN VE MUHALEFET EDEN SORUMLULUK SAHİPLERİ!!! BU GENÇLİĞİN SORUNLARINA KULAK VERİN!!! FIRATIN DİCLENİN KENARINDA KURDUN KAPTIĞI KOYUNDAN HESAP VERECEĞİNİ SÖYLEYENLER, KULAKLARINIZI AÇIP GENÇLİĞİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİN.
34
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir