Medimagazin logo

3.kattan aşağı düşen genç hemşire hayatını kaybetti

İstanbul Kadıköy'de bir pansiyonda kalan 29 yaşındaki hemşire Şebnem Köker 3. kattan düşerek hayatını kaybetti.
Kaynak: Sabah - Yunus Emre Kavak
3.kattan aşağı düşen genç hemşire hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre İzmir'de bir hastanede hemşire olarak çalışan Şebnem Köker, iddiaya göre geçen sene sosyla medya üzerinden gemi kaptanı T.B. ile tanıştı. Bir süre oradan arkadaşlık yapan ikili yüz yüze görüşmeye başladı. Hemşire Şebnem Köker, geçtiğimiz hafta İzmir'den İstanbul'a geldi. Kadıköy Moda'da erkek arkadaşıyla tuttuğu bir pansiyona yerleşti.

Pazartesi günü yaşanan olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti. Köker'in birlikte kaldığı erkek arkadaşına bir telefon geldi ve ikili tartışmaya başladı. Köker, sabaha karşı 03.00 sıralarında ise pansiyonun 3'üncü katındaki odanın penceresinden, zemindeki istinat duvarı üzerindeki demir parmaklıkların üzerine düştü. Parmaklıkların üzerine düşen Köker olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi.

"Gürültü üzerine uyandım"

Polisin olay yeri incelemesinin ardından Köker'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Şebnem Köker'in erkek arkadaşı T.B. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayı ilk kendisinin gördüğü öğrenilen T.B.; "Düşmeden kısa bir süre önce tartıştık. Ben uyumak için diğer odaya geçtim. Gürültü üzerine uyandım, nasıl olduğunu görmedim. Pencereden baktığımda onun cansız bedenini korkuluklar üzerinde gördüm" dediği öne sürüldü.

Soruşturma sürüyor

Konuyla ilgili çalışma başlatan polisin olayla ilgili görgü tanıkları ve güvenlik kamera kaydına ulaşmaya çalıştığı öğrenildi. Şebnem Köker'in kesin ölüm sebebinin Adli Tıp Kurumu uzmanlarınca belirleneceği belirtilirken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi

hemşire
i̇stanbul
soruşturma
adli tıp
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir