Medimagazin logo

Instagram’ın fenomen doktorları

Instagram sağ olsun, herkesin içindeki gizli fotomodel yanı ortaya çıkardı. Sadece işi sosyal medya olan fenomenler boy boy pozlarını koymuyor Instagram’a. Epeydir toplumun “rüya meslek” saydığı/bildiği işleri yapanlar da fenomen olma yolunda adım adım ilerliyor. Mesela doktorlar.
Kaynak: Hürriyet
Instagram’ın fenomen doktorları
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Takipçi sayısı yüksek iki parlak örnek var: Doktor Cahit Dinçer ve Doktor Hakan Tüfekçi. Bu iki doktorun fotoğraflarının altına şuna benzer, tam çekirdek çitlemelik/eğlencelik/şehvet damlayan yorumlar yazılıyor: “Hasta ettiniz kızları. Duyduğuma göre birbirini bıçaklayıp sizin servise gelenler var.” “Hemşire olarak yanınızda başlayabilir miyim?”“Doktor civanım Biscolata erkeği olmuş.”

Fotoğraf: Doktor Cahit Dinçer

Her iki doktor da hayatından memnun. Kah çıplak vücuda geçirilmiş mutfak önlüğüyle takipçilerinin karşısına çıkıyorlar. Kah Kenan İmirzalıoğlu bakışıyla harmanlanmış, stetoskopu da illa bir yerden sarkıveren bir adet mesaiden yeni çıktım pozuyla...

Fotoğraf: Doktor Hakan Tüfekçi

Sonuç değişmiyor: Instagram herkesi kendinden yeni bir şey yaratmaya itti. Çünkü ne kadar çok iyi pozun var, o kadar da takipçin.Ne kadar çok “seni yerler” tarzı yoruma sahipsin, o denli fenomensin...

İşte sosyal medya fenomeni doktorların paylaşımları...

fenomen
doktor
instagram
Yorum (5)
ihsan
Hiç havaya girmeyin uşaklar, esasen oldukça çirkinsiniz
14
Cevapla
murat çelikten
oooo çok seksiler hastalığımın bu doktorla bir ilgisi yok ama olsun randevu alsam gerimi çevirecek mecbur bakacak. bende lafı uzattıkça uzatırım. dur bir 182 yi arayayım.
21
Cevapla
Frankie Bellevan
Allah var , Kardeşlerimiz Yakışıklı olmaya Çok yakışıklı.. Vücutlarını bu şekilde geliştirebildiklerine göre de Azimli ve Sabırlı kişiler oldukları da Kesin.. Fakat Medimagazin Takipçileri çok iyi bilir ki : Tıp Doktoru , Asistan Tıp Doktoru hele bir de Uzman Tıp Doktoru Olmaları Mutlaka çok Akıllı oldukları anlamına " ne yazık ki " gelmiyor.. Kardeşlerimizin Akıllı veya ne kadar Akıllı olup olmadıkları zamanla ortaya çıkar.. Rahatlıkla Mankenlik yapabilecekleri için İş Sıkıntıları olmaz.. Yerli Dizilerde Rol almaları ; Oyunculuk ve Tiyatral yeteneklerine de bağlı olduğu için , bu konuda şimdiden birşeyler söylemek zor.. Umarım bu Yakışıklı Kardeşlerimiz Vücutlarını Geliştirdikleri gibi " İç Dünyalarını da " çok iyi geliştirirler..
10
Cevapla
Ismail
La tıp fakültesinde bunlardan binlerce var. Nedir yani düzgün bir fiziğe sahip olmak düzenli spor ister birazda yediğine içtiğine dikkat et tamamdır yani ki bunlardan kat kat düzgün yüze sahip olanları da var.
6
Cevapla
AKY
Ne kadar geyik bir haber.Gereksiz.....
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir