Medimagazin logo

Aile hekimi, eczacı komşusunu 'otopark' kavgasında bıçakladı

BARTIN'da, aile hekimi Ali Y., otopark kullanımı nedeniyle kavga ettiği komşusu eczacı Vehbi Barış Okur'u bıçaklayarak, ağır yaraladı. Olay sonrası Ali Y., gözaltına alındı.
Aile hekimi, eczacı komşusunu 'otopark' kavgasında bıçakladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BARTIN-Olay, dün gece, Şiremirçavuş Mahallesi’nde meydana geldi. Villalarda oturan aile hekimi Ali Y. ile komşusu eczacı Vehbi Barış Okur arasında, iddiaya göre, otopark ve bahçe kullanımı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek, kavgaya dönüşmesi üzerine Dr. Ali Y., Okur'u bıçakladı.

Kanlar içinde yerde kalan Okur'u gören diğer komşuları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbarla gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Okur, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, yoğun bakımda tedaviye alındı. Ali Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

bartın
aile hekimi
bıçaklama
Yorum (5)
bir vatandaş
Gelişmemiş ülkelerde gelir adaletsizliğinin de etkisiyle küçük bir grubun lüks evleri ve arabaları olur ama otopark için birbirini keserler. Vah vah.
12
Cevapla
Mustafa yiğit
Bazıları hakediyor .. yapan Hekimi dinlemek lazım . Durduk yere kimse kimseyi bıçaklamaz
11
Cevapla
Davud
Üniversitelerde insan ve evrensel etik dersleri okutulmalı. Doktor neden aklın örtüldü senin böyle hırsın mı bu hale getirdi seni inanamıyorum bu sebepten bir canın yitip gitmesine...
8
Cevapla
alp yılmaz
muhtemelen dr dayağı yedi,hazmedemeyip bıçağı rastgele salladı sonuç buna benziyor. yalnız üç yıldan fazla ceza aldımı diploma gidiyor diye biliyorum. bu tür olaylarda en iyi yaklaşım polis çağırıp dava açmaktır. bazen ne kadar haklı da olsan çözüm polis çağırmaktır. hakimin karşısında işler değişir. yada evi satıp çalıyı dolancaksın.
1
Cevapla
ecz
yapan hekimi dinlemek lazımmış, hastaları dinlemeden direk laf atıyorsunuz ya onlara, burda bıçak var olayda üstüne. meslek şövanistleri.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir