Medimagazin logo

Aile sağlığı merkezinde saldırı: Doktor ve ebeyi darbeden 2 kişi tutuklandı

Konya’da Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor ile ebeye saldırdığı iddia edilen ve gözaltına alınan 2 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kaynak: İHA - İbrahim Yetkin
Aile sağlığı merkezinde saldırı: Doktor ve ebeyi darbeden 2 kişi tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, geçtiğimiz gün merkez Karatay ilçesinde Aile Sağlığı Merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aile Sağlığı Merkezinde doktor H.K. ile ebe olarak görev yapan S.K.'ye saldırarak görevlerini yapmalarına engel olduğu iddia edilen şüpheliler hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından N.B. ile T.D. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan N.B. ile T.D. “görevi yaptırmamak için direnme” suçundan tutuklama talebi ile Konya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. 2 şüphelinin çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

konya
aile sağlığı merkezi
doktor
ebe
gözaltı
karatay
Yorum (4)
cek cak dr
yetkililer,karar vericiler yapmaları gerekenleri...sanki sade vatandaş gibi olmalı,yapmalı,gerekli diyerek geçiştiriyorlar!....yetki elinizde , yapın artık yapmanız gerekenleri...! cek-cak edebiyatından sıkıldık artık!...yeter....yeter.....yeter......!
32
Cevapla
dr
Acilen yeni bir sağlıkta şiddet yasası çıkması lazım. Bu tür saldırıları akla bile getirtmeyecek ölçüde...
26
Cevapla
Abdullah Yıldırım
Şu videodaki tiplerden artık bu toplumda o kadar çok var ki ve bunlar aynen bu tipin dediği gibi doktora hakaret ,doktoru dövme gibi olayların kendilerine sunulan haklar olduğu inancındalar. https://youtu.be/ck_mQOvoVNU
18
Cevapla
ERDOĞAN SÜ
İlgili ilgisiz makamların gözleri var görmezler kulakları var duymazlar bunları , birlik olup 3 gün iş bırakılamayacağına göre herkes başının çaresine baksın ..
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir