Medimagazin logo

Alkollü hasta doktoru yumrukladı! Başını sandalyeye çarpan doktor yaralandı!

Elazığ’da, polisi arayıp, kendisine araba çarptığını söyleyen, ancak alkollü olduğu kazaya karışmadığı belirlenen Tayfun Kızıl (40), götürüldüğü hastanede, gürültü yaptığı için kendisini uyaran doktora yumrukla saldırdı. Doktor yaralanırken, Kızıl tutuklandı.
Kaynak: DHA
Alkollü hasta doktoru yumrukladı! Başını sandalyeye çarpan doktor yaralandı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, önceki gün kent merkezinde meydana geldi. Tayfun Kızıl, kendisine araba çarptığını belirterek, polise ihbarda bulundu. Polis ekiplerinin durumu sağlık görevlilerine iletmesiyle, olay yerine ambulans sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık görevlileri, Kızıl'ın alkollü olduğunu ve trafik kazasına karışmadığını belirledi. Kızıl sağlık kontrolü için getirildiği Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde, gürültü yapınca görevli doktor Mustafa Uçarel tarafından uyarıldı. Kızıl, doktor Uçarel'e yumrukla saldırdı. Saldırının etkisiyle yere düşen Uçarel, başını sandalyeye çarparak yaralandı. Olayın ardından Uçarel, tedaviye alındı.

Kızıl ise hastanedeki polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Kızıl, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

saglik gorevlileri
alkollu
trafik kazasi
saldiri
doktora saldirdi
Yorum (3)
Öğrenci
Tebrik ediyorum tüm hekimleri biz öğrencilere miras olarak şiddet, 36 saatlik nöbetler, düşük maaş, mecburi hizmet vs bıraktığınız için, hiçbir şekilde birlik olamayıp "allahından bulsun" diyen hekimlere hayatım boyunca hakkımı helal etmeyeceğim, dünyanın en önemli mesşeğini yapıp hiçbir şekilde tepki koyamayan siz hekimliğin yğz karasısınız
14
Cevapla
Nrş
Herkese herşeyin hesabı didik didik sorulur hiç kimse tasa etmesin.Olan biten iç dış ne hadiseler varsa sollu sağlı sorumlulara adil şekilde sorulur.Yeterki biz şiir şarkı marş türkü ile gaza getirilip oy veren değil solculugu sağcılığı bırakıp Atatürk Türk kürt şu bu diyerek bizi uyutanlara kanmayalim.Herkes işini yapar maaşını alır.Maaş dışındaki herşeyin olan biten Ortadoğu dahil her film firildagin hesabı sorulmalı....uyanıp bir adil olalım.doğruda buluşalım.ideoloji ve şuch buculuğu bırakalım.
7
Cevapla
G.ARI
Kızıl'ın alkollü olduğunu ve trafik kazasına karışmadığını belirledi. ne kadar absürt . neden acili meşgul ettiriyorsunuz
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir