Medimagazin logo

Antalya'da kadın doğum uzmanı doktor, diyetisyen eşini öldürüp intihar etti

Antalya'da kadın doğum uzmanı doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58), eşi diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Çiftin cansız bedenlerini, kreşten gelen kızları ile anneanne buldu
Kaynak: DHA
Antalya'da kadın doğum uzmanı doktor, diyetisyen eşini öldürüp intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak’ta bulunan apartmanın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. İdiiaya göre Kadın doğum uzmanı olan Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’un, sürekli tartıştıkları belirtildi. Yusuf Onur Kaan Onur Bozkurt ile Gamze Kaçar Bozkurt, öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yeniden tartıştı. Cinnet geçiren Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra kendi de aynı silahla yaşamına son verdi.

Olay, çiftin akşam saatlerinde kızlarının kreşten eve girememesiyle ortaya çıktı. Kapıyı çalan küçük kız açılmayınca karşı dairedeki akrabasının yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt’un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde çiftin kanlar içerisinde yerde yattıklarını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yeri ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt’un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

DERGİ RÖPORTAJINDA, AŞKLARINI ANLATTILAR

Bozkurt çifti, Antalya'da yayımlanan magazin dergisi Female'nin bu ayki sayısında, kapak konusu olarak yer almıştı. 'Bilim ve aşk bir arada' başlığıyla yayımlanan röportajda, Bozkurt çifti tanışma hikayelerini, aşklarını anlattı. Yusuf Onur Kaan Bozkurt, eşiyle nasıl tanıştıklarını şu sözlerle ifade etti:

"Sene 2016, aylardan haziran. Gamze Hanım'ı Facebook'tan ekledim. Tüp bebek uygulaması yapmam dikkatini çekmiş, çünkü kız kardeşi 7 kez başarısız tüp bebek tedavisi olmuş. Bana mesaj yazdı, kardeşinin bulgularını yolladı. Böylece bir yıl kadar görüştük. Bu süreçte yüz yüze hiç görüşmedik ama sürekli iletişim halindeydik. İkimiz de 1 yıl birbirimize platonik bir şeyler hissetmişiz. O sıralarda bir tenis turnuvası için Antalya'ya gelmiştim ve Gamze Hanım'ı ofisinde ziyaret ettim. Hiç unutmam, o gün 7 tur tavla oynadık. Ve saatlerce sohbet ettik. Platonik hisler artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Rüya gibi geçen birkaç ayın sonunda Gamze Hanım'ın bir İstanbul seyahatinde onun haberi olmadan, aynı uçağa ben de bilet aldım. İlk şoku beni havaalanında görünce, ikinci şoku ise uçakta herkesin önünde hoparlörden en sevdiğimiz şarkı çalarken ona evlenme teklifi ettiğimde yaşadı. Anın büyüsüne o kadar kapıldık ki 'Evet' bile diyemeden parmağını bana uzattı ve mutlu son. Evlendik."

'BENİ KAAN BEY'İN ZEKASI VE MERHAMETİ ETKİLEDİ'

Gamze Kaçar Bozkurt ise röportajda, eşinin dünyanın en sevecen, en babacan adamı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"O, gördüğüm en iyi baba. Hayvan sevgisi ise bir başkadır. Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Bir insanın içindeki güzelliği bizlerden çok hayvanların görebildiğini biliyorum. Biz ne zaman dışarı çıksak, mutlaka birçok kedi ya da köpek peşinde dolaşır. Bunların dışında hep çok zekice espriler yapar, hayran olurum. Ayrıca sporda da çok başarılı, tenis milli takım kaptanlığı geçmişi var. Ben akıllı bir kadınımdır ve beni Kaan Bey'in zekası ve merhameti etkiledi diyebilirim. Ayrıca kendisine fiziksel ve zihinsel olarak iyi bakar. Bakımlarını düzgün ve düzenli yapan bir adamdır. El-ayak, saç ve cilt bakımını çok sever. İştahlıdır, tam bir etobur. İkimiz de kahve içmekten çok büyük keyif alırız. Güzel bir manzara eşliğinde, sessiz ve sakin bir ortamda, termos bardaklarımızda birer kahve ile dinginliğin keyfini çıkarmak bize büyük huzur verir. Ve yine en büyük tutkumuz tavla oynamak ve birlikte spor yapmak."

'ÇOK MUTLULARDI'

Çiftin dergide kullanılan fotoğraflarını çeken Murat Yıldırım, çekimler boyunca çiftin çok mutlu olduğunu söyledi. Yıldırım, “Çekimleri önceden planladık. Gamze Hanım çekimlerin yapılacağı oteli dahi kendisi seçti. Çünkü oranın bir tenis kortu vardı. Tanışmalarında da bir tenis hikayesi olduğu için özellikle orayı istedi. Gamze Hanım eşine böyle bir sürpriz yapmak istediği için her şeyi planlamıştı. Buluştuğumuzda çekim öncesinde konuşmalarımız oldu. Çok mutlulardı. Gamze Hanım'ın tek başına fotoğraflarını çekmiştim, Kaan Bey ile ilk defa çekiyordum. Sürekli yan yana duruyorlardı bu beni çekim yaparken zorladı" dedi.

'SÜREKLİ EL ELEYDİLER'

Çiftin birbirine çok bağlı olduğunu belirten Yıldırım, “Kahve içmek için mola verdiğimizde dahi birbirlerinin elini bırakmıyorlardı. Fotoğrafları çekerken de kendi aramızda 'Çok yan yanalar, acaba düğün fotoğrafı gibi mi oluyor' diye konuştuk. Bu nedenle farklı bir konseptte çekmek istedik ama onları ayıramadık. Birbirlerine çok bağlılardı. Çekimler de çok keyifli geçti. Gamze Hanım'ın eğlencesi yüzünden okunuyordu. Dün bu haberi aldığım an şok oldum, hiç beklemiyordum. Fotoğraflarını çekeli 1 ay olmadı. Bu kadar kısa sürede, o mutlu tablodan geriye bunun kalması beni hayretler içerisine düşürdü" diye konuştu.

'KARDEŞİNİN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE TANIŞMIŞLAR'

Çiftin bir süre önce ayrılık süreci yaşadığını söyleyen muhabir Fatma Kılınç ise, “Röportajdan öğrendiğim kadarıyla Gamze Hanım'ın kız kardeşi tüp bebek tedavisi için Kaan Bey'i bulmuş. Kardeşinin çocuk sahibi olabilmesi için 1 yıl süren tedavi sürecinde görüşmeye başlamışlar. Kız kardeşinin anne olmasının ardından Gamze Hanım ile Kaan Bey, birlikte vakit geçirmeye, tenis oynamaya başlamış. Kaan Bey uçakta sürpriz yaparak, Gamze Hanım'a evlenme teklif etmiş. Evlendikten sonra Gamze Hanım İzmir'e, Kaan Bey'in yanına taşınıyor. Bir süre sonra bir ayrılık süreci yaşıyorlar ve Gamze Hanım Antalya'ya dönüyor" dedi.

BARIŞMA FOTOĞRAFLARI İSTEDİLER

Çiftin çekim boyunca çok neşeli olduklarını söyleyen Kılınç, “Bir süre sonra barışıyorlar ve Antalya'ya geliyorlar. Bunun üzerine Gamze Hanım, Kaan Bey'le poz verip dergimize kapak olmayı istiyor. Tenis oynadıkları için o alanda birlikte çekimler yaptık. Burada da Gamze Hanım'a, 'Sizi en çok etkileyen özelliği ne' diye sorduğumuzda, 'Merhameti. Bir yere gittiğimizde kediler, köpekler Kaan'ın ayaklarına dolanıyor. Hayvanların bunu anladığını düşünüyorum' demişti. Haberi alınca aklıma direkt bu söyledikleri geldi" diye konuştu.

Çiftin cenazelerinin, bugün yakınları tarafından morgdan alınması bekleniyor.

doktor yusuf onur kaan bozkurt
savcilik
olay yeri ekipleri
Yorum (5)
Hayret
Allah ikisine de rahmet etsin. Kalanlara sabırlar diliyorum. Laf meclisten dışarı doktor eşlerine sesleniyorum. Doktorlar 18 yaşından itibaren disiplinli bir eğitim altına girerek terbiye olmuş kişilerdir. Ortada komik birşey yoksa gülmelerini beklemeyin. Hele bir erkekten bir bayan gibi davranmasını hiç beklemeyin. Doğaya bakın her yaratığın farklı davranış biçimleri vardır. Bir tilki bir sincaptan kendisi gibi davranmasını bekler mi?
15
Cevapla
BİR VATANDAŞ
Çok acı bir olay. Ne yazık ki böyle şeyler oluyor. Olan oldu ancak bize çıkarılacak bir ders de var bu olaydan. Biraz incelerseniz basında ve sosyal medyada çiftin hayatı bir peri masalı gibi anlatılıyor. Başarı, aşk, her türlü maddi imkan, çiftin çok uyumlu olması vs. vs. Belki de Türkiye'nin yarısı düne kadar kendi yaşantısından şikayet edip bu ailenin yerinde olmak isterdi. Medyaya dikkat.
20
Cevapla
hasan mast
sebebi neymiş acaba?
1
Cevapla
dr ayper
aralarında 20 yaş fark var ve genç olan kadın. başka söze gerek yok.
7
Cevapla
Gamze için
hiçkimse meslektaşına katil diyemiyor, neredeyse öldürülen kadını suçlayacak. Katile katil denir, ne kadar başarılı, iyi bir insan denmez. Uykusunda öldürülmüş bir kadın var ortada. Yarın sevdiklerinizin başına böyle bir şey gelirse, yine aynı açıklamaları yapar mıydınız acaba? Disiplin de eğitim de yerin dibine batsın, insan doğup insan kalamadıktan sonra...
20
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir