Medimagazin logo

'Asansör' nedeniyle tartıştığı doktoru darbetti!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Doç. Dr. Evren Durak, 'asansör' nedeniyle tartıştığı hasta yakını G.A. tarafından darbedildi. Durak tedaviye, G.A. ise gözaltına alındı.
Kaynak: DHA - Azat YILDIZ
'Asansör' nedeniyle tartıştığı doktoru darbetti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Kliniğinde görev yapan Doç. Dr. Evren Durak, iddiaya göre, hasta yakını olduğu öğrenilen G.A.'yı personel asansörünü kullanmaması konusunda uyardı.

Çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, G.A., doktor Durak'ı darbetti. Şiddete uğrayan doktor görev yaptığı hastanede tedaviye alınırken, G.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan, İzmir İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şiddet olayı nedeniyle beyaz kod verildiği ve konunun adli boyutunun takip edildiği belirtildi.

i̇zmir
doktor
asansör
hasta yakını
doç. dr. evren durak
darp
şiddet
Yorum (5)
baytar
İyi de güvenlik görevlisinin uyarması gerekirken neden doktor uyarmak zorunda kalıyor. Bu şidddet olayları hastanelerde güvenlik zaafiyeti nedeniyle oluşuyor. Ben olsam her şiddet olayında hastane yönetimine ve güvenlik birimine çalışanların güvenliğini sağlayamadığı için dava açarım. Belki bu şekilde çözüm bulunur.
87
Cevapla
drzen
az kaldı sabredin. her şey güzel olacak....Meslektaşıma geçmiş olsun.
51
Cevapla
Dr
Hastanemizde çok sevilen, hem insanlığı hem de hekimliği mükemmel bir meslektaşımızdır. Gecesini gündüzüne katarak mesleğe ve hastalarına üst düzeyde bir hizmet vermiştir. Uzun yıllar Amerika da tanınmış bir üniversitede çalışmış ve yurduna geri dönerek deneyimlerini, bilgisini , becerisini yurttaşlarıyla paylaşmıştır. Karşılığı bu olmamalıydı !!!
114
Cevapla
SonHekim
Devam edin az daha uğraşırsanız kökten doktorsuz kalacaksınız
22
Cevapla
dr ceyar
kot kazak tişört dolaşıp asla hasta ve yakınlarıyla göz teması kurmayın...kamera olan koridorları tercih edip ıssız koridorlara girmeyin...mümkünse güvenlik ve polis noktalarına yakın yerden geçin...biraz kirli sakal bırakın apaçi gibi görünün...hemcinslerine saldımakta çekince davranıyorlar...biri bişey sorduklarında bilmiyorum deyin ya da mülteciyim men bilmem türki men suriye deyin...bukalemun nasıl koruyorsa üç kuruşluk beyniyle kendini yırtıcılardan sizde koruyun kendinizi üstün zekalı olarak bu koniçivalardan...Allah'ın verdiği en güçlü akıl silahını bu yırtıcılara fayda için kullandık şimdi kendimizi korumak için kullanacağız ...devir döndü....
33
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir