Medimagazin logo

Aşı odalarında görev yapan personel için, ek ödemede yeni düzenleme yapıldı

Sağlık Bakanlığı aşı odalarında görev yapan personel için, ek ödemede yeni düzenleme yaptı
Aşı odalarında görev yapan personel için, ek ödemede yeni düzenleme yapıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü COVID-19 Pandemisi Nedeniyle Oluşturulan Aşı Odalarında Görev Yapan Personele Ek Ödeme  başlıklı bir yazı yayımladı. Yeni düzenlemenin 1 Nisan tarihinden geçerli olmak üzere 4 ay süre ile ek ödeme yapılması gerektiği belirtildi.

Düzenlemede şunlar yer aldı:

 

 

ek ödeme
aşı odaları
sağlık bakanlığı
Yorum (8)
Zekai Salman
1. Basamağa birşey yok.
25
Cevapla
Kubilay Arslaner
Haberi yazarken bunun 1. basamağı kapsamadığını da yazın. Hangi akıl aşıda ağır yükü çeken ASM gurubunu yok sayar. Herhangi bir aile sağlığı merkezine gidin pervane gibi ordan oraya koşturan sağlık çalışanlarını görürsünüz. Bu insanlar sizi affetmez.
5
Cevapla
Bugra Han
Hadi Aile hekimliklerinin yaptıkları ve yüklendikleri külfet görmezden geliniyor!! Amma ya diğer hekimler??? Bu ek ödeme yönetmenliği, tamamen hekim düşmanlığı kokuyor. Malpraktis ile, aşı komplikasyonu ve buna müdahale ile, ve her türlü hukuki mesuliyetleri üzerine almak gibi ağır bir yükün altına sokulmuş olan hekime bu yapılan REVA MIDIR? Verilen at ile deve değil amma, bu mentalite çok yanlış! KÖTÜYE giden bir kapı açtınız. Nerede görülmüş, gemi KAPTANININ, TAYFADAN AZ KAZANDIĞI ??? İyi ama tayfa makine dairesinde, gürültüde, kirli işlerde uğraşıyor falan gibi saçma sapan mazeretlere sığınmak, ne derecede doğru? Bu gemi karaya oturup, kaza yaptığında, kime hesap soruluyor?? O ZAMAN, çöpçü, Cumhurbaşkanından çok maaş almalı diye bilir misiniz?
6
Cevapla
Mikro
Mikrobiyoloji uzmanı hekimim.Reklam şahane gerçek ne peki.Mikrobiyoloji uzmanı hekime (güya tavandan alıyor) ortalama dışı covid farkı 450 TL yattı.Tüm hastanelerde böyle mi bilmiyorum saat hesabı vs derken böyle bir ödeme yaptılar.Diğer hastanelerde durum nedir yazan olursa veya itiraz edebileceğimiz bir şey varsa yardımcı olursanız seviniriz. Burada bizde mikrobiyoloji uzmanı gibi laboratuvarda çalışıyoruz (kaçırdığı kısım bizim pcr çalıştığımızdı) bizde tavandan almalıyız diyen biyokimya uzmanı arkadaş vardı üzülme bak bizim için tavan 450 TL farkmış.Rutin dışı 24 saat nöbet esaslı pcr çalış sonuç bu ayda bir iki idari nöbet tutsak zaten bu parayı alırdık. PDC mağduriyeti yaşayanlan lab. uzmanı hekimler zaten ortalamadan alamıyor ona ek olarak bir yıl önce katsayı düşürüldü ek ödeme kuşa döndü umut olan tavan da yavan oldu.
25
Cevapla
Mikro
Bursa Şehir Hastanesi'nde durum bu normal tavandan ek ödeme alan il ve hastaneler var ama bizim için covid tavan ödemesi 400-500 TL fark.Herkes bize hak veriyor ama genelge böyle diyor yönetici arkadaşlar.Diğer illerden arkadaşlar onlarda durum nedir bilgi verirlerse memnun oluruz. Bu konuda ne yapabiliriz yardımcı olabilecek yol gösterebilecek arkadaşlar varsa memnun oluruz.Şimdiden teşekkür ederiz.
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir