Medimagazin logo

ATM'de parasını unutan doktor bir yıldır bin 500 lirasını arıyor

Geçen yıl Kahramanmaraş kent merkezindeki bir bankaya ait ATM'den para çeken ve çektiği parayı almayı unutan doktor, bir yıldır bin 500 lirasını bulmaya çalışıyor.
Kaynak: GÜNEŞ
ATM'de parasını unutan doktor bir yıldır bin 500 lirasını arıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2018'de, borçlarını ödemek için bir bankanın ATM’sine giden ve parasını unutan özel bir hastanede görevli doktor Ali Sünbül, “Ben parasında değilim ama insanın yaptığı zoruna gidiyor ve bu bir hırsızlıktır.” dedi.

1 SENEDİR ATM'DE UNUTTUĞU PARANIN PEŞİNDE

27 Mart 2018 tarihinde kent merkezindeki bulunan bankanın ATM’sine giden Dr. Ali Sünbül, iddiasına göre bin 500 lirasını ATM’de unuttu.
Banka kartını yanına alan ve parasını unuttuğu fark eden Dr. Sünbül, ATM’nin yanına geldiğinde parasını bulamadı. İlk olarak bankanın özel güvenlik memuruna müracaat eden, daha sonra polise şikayette bulunan Dr. Sünbül, bir senedir parasını arıyor.

"BİRİ PARAMI ALMIŞ, BU BİR HIRSIZLIKTIR"

Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen parasını alan kişinin ortaya çıkmadığını kaydeden Dr. Sünbül, “Ben o gün para çekerken çok dalgındım ve kafam doluydu. Kartı aldıktan sonra parayı almamışım. Ben durumu daha sonra fark ettim ancak ne güvenlik personeli, ne banka çalışanı, ne de banka müdürünün haberini olmadığını öğrendim. Polise başvurduktan sonra güvenlik kamerasını izledim ve benden sonra bir kişinin gelip işlem yapmadan paramı aldığını gördüm. Belki dedik işin bilincindedir ama bir yıl oldu onu arıyoruz. Kul hakkı var, ben parasında değilim ama insanın yaptığı zoruna gidiyor ve bu bir hırsızlıktır.” dedi.

kahramanmaraş
ali sünbül
Yorum (10)
aydin sinal
ATM lerden para cekilince eger parayi 30 saniyede almazsaniz,para tekrar para kasasina geri döner,hesabiniza geri ödeme seklinde yazilir.en azindan almanyada böyle benimde basima geldi biliyorum.türkiyedeki ATM lerinde bu sekilde oldugunu tahmin ederim,bu iste bir is var gibi
5
Cevapla
Sel boz
Ya birisi almıştır. Ya da bankamatik parayı geri almıştır. Polise şikayet et
7
Cevapla
TUNCER KALTAR
Bu haber bana şaka gibi geldi.Bir yıldır bulamamış.Doktor Bey inşallah ömrünün sonuna kadar aramaz.Bence olayı daha kolay unutması için başka bir ATM de para çeksin.Olmazssa şehrini değiştirsin.Çünkü çok etkilenmiş.Hırsız o parayı bence bir haftada bitirmiştir.
13
Cevapla
Hikmet aktaş
Bir kez ATM para çektim arkamdan bir genç koşa koşa geldi hanfendi azönce ATM den para çektiniz mi dedi evet dedim, kaç lira çektiniz paranızıaldınız mı dedi, 100 lira çekmiştim evet aldım dedim, yine cüzdanımı açıp kontrol ettim, elinde 500 lira para gösterdi ATM de buldum sizin değilse bankaya teslim edeceğim dedi, yine de ATM geri dönüp baktım benden sonra yanlış bir işlem oldu para mı kaldı diye hesabımı kontrol ettim doğru, parayı şubeye gidip teslim edin dedim ve gittim , bir kaçgün sonra bankadan arayıp olayı sordular , parasını unutan adam parasını arıyormuş, ben de olayı anlattım, ama şubenden kamera görüntülerini kontrol etmişler , bulan genç adam para şubeye teslim etmemiş, dönüp gitmiş dediler , çok şaşırmıştım, kötü niyetli olsa neden benim peşimden koşup parayıvermek istesin, iyi niyetli ise sonra neden para ortada yok bir türlü anlayamadım.
2
Cevapla
Dr.Cevdett
aydin sinal (hekim), ağabey özledik seni epeydir yazmıyorsun. ALMANYA'DA COVİD NE ALEMDE BİZE BİLGİ VER? YOĞUN BAKIMLAR NE DURUMDA? DOKTORLAR, DİĞER SAĞLIK PERSONELİ TÜKENMİŞLİĞİ NASIL? Ankara'dan selamlar...
27
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir