Medimagazin logo

Bakan Koca: Kovid-19 aşılama programında sıra 55 yaşından büyüklere geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "(Kovid-19) Bugün itibarıyla aşılama programında yeni bir safhaya geçiyoruz. Aşılamada sıra 55 yaşından büyüklere geldi." açıklamasında bulundu.
 Bakan Koca: Kovid-19 aşılama programında sıra 55 yaşından büyüklere geldi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Fahrettin Koca: Bugün itibariyle aşılama programında yeni bir safhaya geçiyoruz. Aşılamada sıra 55 yaşından büyüklere geldi. Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Aşı programımız tedarik koşullarına bağlı olarak kararlılıkla sürecek.

bakan
koca:
kovid-19
aşılama
programında
sıra
55
yaşından
büyüklere
geldi
Yorum (1)
kadir güven
sürüntü pcr testlerini önüne gelen her sağlık çalışanına aldırırsanız elbet olacağı budur.yanlış ve güvensiz sağlıksız alınan numuneler yanlık sonuç veriyor ee hal böyle olunca da pozitif vakalar sokakta başıboş negatifim diyerek geziyor bu testleri covid salgını başladığında hastanelerde hekimler veya laboratuvar teknisyenleri alırken test sayısı ve vaka sayısı bu kadar yüksek değildi şimdilerde ise tam tersi bir tablo var önüne gelen test alıyor ağzımda cubuğu iki dolaştırıyor burnuna da yalancıktan dolaştıryor al sana sürüntü testi normalde hasta olan pozitif olan hasta böyle sağlıksızca alınan test sonucu negatif çıkıyor.ben kendim bizzat yaşadım ilimin hastanesinde sürüntü testi vereyim dedim biraz rahatsızdım sağlık personelinin aldığı test bu şekilde olmuştu 1 gün geçmeden enfeksiyon doktoruna gittim aldığı test pozitif çıktı demem şu ki bu iş profesyonelce alınsın ha bu arada niyetim diğer sağlık çalışanlarını kötülemek değildir işi ehline vereceksin sağlıksızca alınan numuneler bu sonucu doğurdu. sağlık bakanlığı veya idareciler derhal bu duruma el atmalıdır toplumun sağlığı için covidle mücadele için yoksa yapılan bunca çabalar boşunadır sağlıklı test sağlıklı sonuç demektir.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir