Medimagazin logo

Başhekim ve dahiliye uzmanında Kovid-19 şüphesi! Karantinaya alındılar

Muğla’nın 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukçuoğlu ve Doktor Gamze Cengiz Atıcı, yaşadıkları şiddetli baş ağrısı nedeniyle corona virüsünden şüphelenerek hastanenin pandemi servisinde gitti. Hastanede corona virüsü testi yapılan Başhekim Çubukçuoğlu ve Doktor Atıcı'nın test sonuçları açıklanıncaya kadar evlerinde karantina altında tutulacağı öğrenildi.
Kaynak: SÖZCÜ - Yaşar ANTER
Başhekim ve dahiliye uzmanında Kovid-19 şüphesi! Karantinaya alındılar
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Muğla'nın Milas ilçesindeki 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Tarık Çubukçuoğlu ile İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Gamze Cengiz Atıcı, şiddetli baş ağrısı nedeniyle corona virüsünden şüphelenerek hastanenin pandemi servisine gitti.

Hastanede corona virüsü testi yapılan her iki doktor daha sonra tomografilerinin çekilmesinin ardından evlerine gitti.

Test sonuçları açıklanmayan doktorların evde karantina altında tutulduğu öğrenildi. Hastanenin Tomografi ve Pandemi servisinde ilaçlama ve dezenfekte işlemlerinin yapılmasının ardından servisler yeniden hizmete açıldı.

mugla
Yorum (1)
Beyaz melek
Peki kaç hemşirede kovid-19 tanısı veya şüphesi var. Kaç hemşire Yoğun bakımda veya yaşamını kaybetti? Bunları da paylaşmayı düşünüyormusunuz. Veya her zaman hasta ile herkesten çok daha fazla zaman geçiren ve tedavisini, bakımını veren, her an yanında olan tek kişi olan, çoluk çocuğundan ayrı düşen hemşirelerin sizler için hiç bir ehemmiyeti yok mu?
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir