Medimagazin logo

Baykal'ın tedavisi Ankara'da sürdürülecek

Eski CHP Genel Başkanı Baykal, tedavisinin tamamlandığı Münih'ten Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara'ya getirildi
Baykal'ın tedavisi Ankara'da sürdürülecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Almanya'dan Ankara'ya getirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, geçirdiği rahatsızlığın ardından Almanya'nın Münih şehrindeki özel bir kliniğe götürülen Baykal'ın buradaki tedavisi tamamlandı.

Baykal, akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara'ye getirilerek Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Gerekli tıbbi değerlendirmelerin ardından Baykal'ın tedavisine bir süre burada devam edileceği öğrenildi.

deniz baykal
Yorum (2)
Hasan Akdemir
Kafadamdaki soru : sayın Baykal'ın Almanya'da tedavi olması gözden uzak tutularak dinlendirilmek amaçlı mıydı, yoksa orada Türkiye'de olmayan teknikler mi uygulanıyordu ? Ya da ailesi bir dönem Türk hekimlerine emanette bir sakınca mı görmüştü ? Konuşabildiğinde kendisi , yoksa ailesi bir açıklama yaparsa Türk siyasetinin emektarı olmuş birisinin sağlıktaki görüşlerini de öğrenmiş oluruz.
27
Cevapla
Mehmet
Bir süredir mumla aradığımız çalmamış, çırpmamış, devleti soyma yoluna hiç girmemiş, ülke dışına para kaçırmamış, artık nesli tükenen bir siyasetçi tipi, mükemmel bir hatip olan milli değerimiz sayın Baykal a acil şifalar diliyorum.
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir