Medimagazin logo

Best Quality Leadership Award 2018 ödülü Türk Kadın Doğum Uzmanına geldi

İSTANBUL Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, Amerika’da ‘Best Quality Leadership Award 2018’ ödülüne layık görüldü.
Kaynak: DHA
Best Quality Leadership Award 2018 ödülü Türk Kadın Doğum Uzmanına geldi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü, Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, Amerika’da ‘Best Quality Leadership Award 2018’ ödülüne layık görüldü.

Alanında birçok ilke imza atan Prof. Kavak,  ödülünü 10 Aralık’ta Las Vegas’taki Ceasars Palace Hotel'de gerçekleşen tören ile aldı.

Prof. Kavak’a, 2017 yılında, Oxford kökenli bir kuruluş olan Europe Business Assembly (EBA) tarafından ‘En İyi Hastane Yöneticisi’, Academic Hospital’a da ‘En İyi Hastane’ ödülü verilmişti.

PROF. DR. ZEHRA NEŞE KAVAK HAKKINDA

Prof. Dr. Kavak, 38 yaşında profesör ve anabilim dalı başkanı oldu. Uluslararası Perinatoloji Akademisi üyesi olan Prof. Dr. Kavak, bir dönem Dünya Perinatoloji (Gebelik Bilimi) Derneği Yönetim Kurulu görevini de icra etti. Albert Einstein tarafından kurulan Dünya Bilim ve Sanat Akademisi'nin mütevelli heyetinde de yer alan Prof. Dr. Kavak, Hindistan’da yapılan Dünya Kadın Liderlik Kongresi’nde Süper Başarılı Kadın Ödülü’nü aldı. Prof. Dr. Kavak şu anda İstanbul Kent Üniversitesi Kurucu Rektörü olarak görev yapıyor.

i̇stanbul kent üniversitesi
prof. dr. zehra neşe kavak
perinatoloji
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir