Medimagazin logo

Beyin kanaması geçiren 2 çocuk babası doktor kurtarılamadı

ADANA'nın Kozan ilçesinde görev yapan Aile Hekimi Mehmet Ömür Alasulu (46), evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaynak: DHA
Beyin kanaması geçiren 2 çocuk babası doktor kurtarılamadı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kozan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan Mehmet Ömür Alasulu, merkez Çukurova ilçesindeki evinde 2 gün önce beyin kanaması geçirdi.

Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan Alasulu, yapılan müdahalelere rağmen bugün yaşamını yitirdi. Eşi Derya Alasulu da doktor olan 2 çocuk babası Mehmet Ömür Alasulu, yarın Kabasakal Mezarlığı'nda öğle namazının ardından toprağa verilecek.

adana
mehmet ömür alasulu
Yorum (5)
bozeren
Allah rahmet eylesin. sabır ve başsağlığı diliyorum.
20
Cevapla
Hasan Akdemir
Allah taksiratını affetsin, yakınlarına sabır versin. Akdeniz bölgesinde spontan beyin kanaması insidansı aceba diğer bölgelere göre daha mı fazla ?
18
Cevapla
r.yılmaz
Allah rahmet eylesin
14
Cevapla
ömer önem alasulu
canım kardeşim anevrizma ruptüründen dolayı İntrakraniyal hemoraji gecirmistir. mekanı-makamı cennet olur inşallah. Seni hiç unutmayacağım aslan kardeşim.
10
Cevapla
Emin ERTUĞRUL TEPEBAŞILI
Sayın Meslektaşıma ve ailesine allahtan rahmet dilerken ;ailesine de başsağlığı diliyorum.Genç sayılabilecek bir yaşta hayata gözlerini yummasını ve kederli ailesine sabırlar diliyorum....Allahtan yattığı mekanın cennet olmasını temenni ediyorum.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir