Medimagazin logo

Binlerce sağlık personeli Unvan Değişikliği Sınav duyurusunu bekliyor

Sağlık çalışanları Unvan Değişikliği Sınavı için talep toplayan Sağlık Bakanlığından sınav duyurusu bekliyor
Binlerce sağlık personeli Unvan Değişikliği Sınav duyurusunu bekliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı 23 Temmuz 2019 tarihinde Unvan Değişikliği Sınavı için Güncel Veritabanı Oluşturma ve Talep Toplanması için duyuru yapmış ve talepleri almıştı. 

Medimagazin'e ulaşan bilgilere göre; Bakanlık duyurusunun üzerinden 3 aydan fazla zaman geçmesine rağmen binlerce personel beklediği sınav duyurusunun yapılmadığını ifade ediyor. 

Sağlık Bakanlığının sınav duyurusunu beklediklerini belirten sağlık personelleri mağduriyet yaşadığını ifade etti. Binlerce personel üç ay önce talep toplayan Bakanlığın sınav duyurusunu bekliyor. 

sağlık bakanlığı
unvan değişikliği
Yorum (8)
AHMET ÖZGÜR ÖZLÜ
#SagliktaUnvanDegisikligiSinavi Kpdk toplantısı ; Madde 15) Kamu kurumlarında iki yılda bir boş olan kadrolara Görevde Yükselme sınavının Devlet Personel Başkanlığı tarafından merkezi sistemle yapılması, unvan değişikliği sınavında sınava giren personel sayısı için yeteri kadar kadro varsa sınav yapılmadan eğitim durumlarına göre direkt atamalarının yapılması hususunda toplantıda mutabık kalındığı halde 2019 yılında yapılması gereken Ünvan değişikliği sınavı duyurusu ne yazikki daha yayınlanmamıştır.
69
Cevapla
Ahmet
Diş hekimliğinden şoförlüğe, teknisyenliğe geçiş imkanı var mı?
20
Cevapla
gizem su
ahmet (dişhekimi) diş teknikerliği düşünebilirsiniz
4
Cevapla
umutsuz
umut yok, sınav yok, bekle bekle nereye kadar
6
Cevapla
Muhammed
23 temmuzdan bu yana 3.5 ay geçti hâlâ ünvan değişikliği ile ilgili bir açıklama haber bekliyoruz . Bu konuda son durum hakkında bilgisi veya duyumu olan var mı?
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir