Medimagazin logo

Bir doktor dizisi daha: Hekimoğlu izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor

Kanal D'de 'Hekimoğlu' adlı yepyeni bir dizi başlıyor. House MD dizisinin uyarlaması olan 'Hekimoğlu'nun konusu ve oyuncuları şimdi merak ediliyor. İşte detaylar..
Kaynak: Milliyet
Bir doktor dizisi daha: Hekimoğlu izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Timuçin Esen'in başrolünde olacağı Hekimoğlu dizisi yakında Kanal D'de başlıyor. Dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki, Hekimoğlu dizinin oyuncuları kimler ve konusu nedir?

 

HEKİMOĞLU OYUNCULARI

Hekimoğlu dizisinin Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz yer alıyor.


Dr. House rolü Timuçin Esen'e verildi 


KONUSU

Timuçin Esen, hastanesinin tıbbi tanı uzmanlığı departmanının başındaki doktordur. Kendini aşırı beğenmesi, takıntılı davranışları, insanları önemsememesi ve boşvermişlik gibi özelliklerine rağmen ünü dört bir yana yayılmış müthiş biridir. Uzmanlık alanı, bulaşıcı hastalıklardır. Hiç kimsenin tanı koyamadığı hastalara bir bakışta tanı koyarak onların hayatlarını kurtarmaktadır. Hastalarla, zorunlu kalmadıkça doğrudan temasa geçmemeyi tercih eder, ancak ekibindeki doktorların psikolojilerini de sürekli olarak bozmaktadır.

hekimoğlu
dr. house
Yorum (1)
aydin sinal
Üstün agbimin oglu Timucin her rolün hakkinini veren oyununculuguyle yasayan aktörler icinde Sener Sen le beraber ilk siradadir.Nigdelilerin gururu medar-i iftiharidir.hic dizi seyretmem ama bu diziyi seyredecegim.basarilarinin devamini can-i gönülden arzu ederim.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir