Medimagazin logo

Bir doktor yaşadığı sıkıntıları başka meslek grubuna uyarladı, bakın ne ortaya çıktı!

Hekimlerin çalışma ortamında hastalarından en çok duyduğu ama bir o kadar da duymaktan yorulduğu cümlelerin başında şüphesiz "Benim vergimle...." diye başlayan cümle geliyor.
Bir doktor yaşadığı sıkıntıları başka meslek grubuna uyarladı, bakın ne ortaya çıktı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hekimlerin çalışma ortamında hastalarından en çok duyduğu ama bir o kadar da duymaktan yorulduğu cümlelerin başında şüphesiz "Benim vergimle...." diye başlayan cümle geliyor.

hekimlere yönelik empati yapılmasıyla ilgili eleştiriler de ön sırada geliyor. Ancak sosyal medyadaa bir paylaşım, vatandaşın da empati yapmayla ilgili sıkıntılarını ortaya koydu.

Op.Dr Ömer Ozan YILDIZLI tarafından paylaşılan bir tweet, bir doktorun yaşadığı sıkıntıları başka bir meslek grubuna uyarladığında neler ortaya çıktığını ortaya koydu.

 

Tweet'e çok sayıda destek geldi. İşte bunlardan bazıları:

@hgduman

Yıllardır böyle yaptığınızı, diğer istasyonların raporu hemen verdiğini söyleseydiniz.

 

@md_selami

Ruhsati neden götürdünüz? Plakayı söyleyince sitemde çıkmıyor mu araç?

 

 

sosyal medya
doktor
benim vergimle
Yorum (4)
düttürü
Hastayı ameliyat etmek üzere kliniğe yatışını yaptık. "Şimdi eve gidebilir miyim ?" dedi. "Tabii" dedim." Adresinizi bırakın, ameliyatınızı evinize kargoyla göndeririz."
45
Cevapla
Hasan Akdemir
Halkımız, doktorları sistemin yumuşatıp pamuklaştırdığını bildiğinden, ne zaman bir derece sertleşse rahatlamak için hastanenin yolunu tercih ediyor.
36
Cevapla
Nrş
Türkiye'de adalet olsun istenirse aynen Dr Lara olduğu gibi sağlıktaki gibi avukat mahkeme işide devletin hastanelerdeki zihniyet ne işe öyle olması lazım.Avukat tutuyorsun niye beni haklı çıkar diye,para verdiğin için paranın karşılığını vermek avukatın görevi adalet değil.Böyle mantık böyle anlayış böyle bir kafa ve yaklaşım olabilir mi? Devlet avukatları maaşlı memur yapacak bu sistem kurulacak buna rağmen özel çalışmak avukatlık bürosu açmak isteyen özelde devam edecek ki para ile yapılan işler de adaleti tesis etme gibi bir yanlıştan dönülsün.Tüm kurumlar eğitim dahil imamlar dahil yaptığı işin puanlaması belli kriterler üzerinden taban maaş artı performans sistemi ile çalışır vaziyete getirilerek daha iyi adil verimli vede daha iyi olma adına yarış sistemi uygulanmalı.Bu yorumu lütfen yetkililere iletin program ve vizyon projelerine dahil etsinler.
21
Cevapla
Twinnings
Arkadaşlar, sayın halkımız, sayın Düttürü Dünya rumuzlu meslektaşım, uzun zamandır yurtdışındayım. Bizim hastalar, ne zaman bu kadar densizleşti? Tamam cahildiler falan ama bu artıkcahillik falan değil, gerizekalılık da değil, bilemiyorum şımarıklık bu ya. Çok bulmuşluk. Fazla ilgiden kudurmuşluk. Sözün bittiği yer...
34
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir