Medimagazin logo

Bir KBB uzmanının feryadı: Ölsem kimin umurunda olacak!

"Ben şimdi ilk fırsatta bırakmaz mıyım her şeyi!! Elimde olsa mesleğimi de bırakacağım. Bu düzende çalışmak istemiyorum artık."
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Bir KBB uzmanının feryadı: Ölsem kimin umurunda olacak!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medimagazin'e gelen okuyucu mesajı:

"Cuma akşamı şiddetli baş ağrısı ve boğaz ağrısıyla zor uyudum. Gece öksürük de başlayınca eşimde de semptom olunca test verdik ve covid (+) geldi dün akşam. Şimdi çocuğa bulaştırmamak için odadan dışarı çıkmıyoruz.

1 haftadır hastane ve evden başka bir yere gitmedim. Maddi durumumuzun kötülüğünü geçtim artık bakanlık ve yöneticiler can sağlığımızı da hiçe sayıyor.

Üçüncü basamakta KBB uzmanıyım. 5-6 dakikada bir MHRS randevusu veriyorlar. Larenks, nazofarenks endoskopisi yapıyoruz bazı hastalara. Küçücük bir odada akşama kadar en az 60 hasta.

Şimdi ben bugün biraz daha kötüleştim. Ölsem kimin umurunda olacak. Olay önemsemek de değil artık bizi gözden çıkarmışlar. Devlette oy getiren, özelde para babalarını zengin eden yeni nesil köleleriz.

Ben şimdi ilk fırsatta bırakmaz mıyım her şeyi!! Elimde olsa mesleğimi de bırakacağım. Bu düzende çalışmak istemiyorum artık."

hekimlik
kbb uzmanı
Yorum (21)
Mesleki
G(ö)REV TTB çağrı yaptı 8 Şubat görev var.Meslektaşı rakip görmekten vazgeçip birlik olmak lazım.Hala bizi toplu sözleşmede satan Sağlık Sen üyesi hekim var mı? Arkadaşlar zor bir şey değil Google yaz memur sendika istifa formu ek3 3 nüsha al doldur imzala kuruma ver bu kadar basit.Gün birlik günü TTB ve hekim sendikaları çatısı altında birleşelim.
37
Cevapla
Hasan Akdemir
Sayınız ne olursa olsun , ORGANİZE HAREKET ETMİYORSANIZ, ölünüzün de dirinizin de ne toplumda ne de hükümette bir kıymeti olmaz. Sürekli malum organize gruplar hakkında absürd haberler görüp irkiliyoruz, onlara karşı bir şey yapıldığını gördünüz mü ?
52
Cevapla
AS
"Devlette oy getiren, özelde para babalarını zengin eden yeni nesil köleleriz." TANIMI ÇOK DOĞRU OLMUŞ....
73
Cevapla
dr meral
çok üzgünüm çok...
29
Cevapla
Dr. Yüksel
Özel muayene açan KBB uzmanı arkadaşlarım devletten ve özel hastaneden aldıklarında daha fazla kazanıyorlar.
41
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir