Medimagazin logo

Böyle veda etmişti, tekrar Sağlık Müdürü oldu...

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan İzmir Halk Sağlığı Müdürü Bediha Salnur'un ataması resmen onaylandı, İl Sağlık Müdürü Ayhan İzzettinoğlu ise görevinden alındı
Böyle veda etmişti, tekrar Sağlık Müdürü oldu...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir Halk Sağlığı Müdürü Bediha Salnur'un İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne atandı. İl Sağlık Müdürü Ayhan İzzettinoğlu'nun yerine atanan Salnur'dan boşalan koltuğa Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mustafa Kırlangıç atandı. Salnur İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmasının Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın takdiri olduğunu söyleyerek, "İnşallah bakanımızın takdirlerine layık olurum. Türkiye'nin önemli şehirlerinden İzmir'e Halk Sağlığı ve İl Sağlık Müdürü olarak hizmet etmek bir şeref. Bu bir görev. Bu görev süresince kimseyi mahçup etmeden çalışacağız" dedi.


Sağlık Müdürü gözyaşlarıyla veda etti!


PROJELER KALDIĞI YERDEN

Sağlık Bakanlığı'nın İzmirle ilgili projelerinin kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Salnur, "Sağlık Bakanlığı'nın İzmirle ilgili politikalarını uygulamaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız İzmir için hızla devam edecektir" dedi. Öte yandan Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne atanan Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mustafa Kırlangıç'ın işlemlerinin devam ettiği, önümüzdeki günlerde atamasının resmen gerçekleşeceği öğrenildi.

TANSU EDİP GÖKBUDAK/YENİ ASIR

izmir
izmir sağlık müdürü
bediha salnur
Yorum (5)
Yunus Kadri EYÜBOĞLU
Tebrik ediyorum başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun utandırmasın çalışma şevkiniz ve azminiz hiç azalmasın daima haktan yana halktan yana ve doğrularla olunuz.
1
Cevapla
Port
Yaw resme baktım güldüm haberi okudum güldüm en son yorumu okudum gülme krizine girdim.yonetici yöneticiyi alkışlar tebrik eder .
20
Cevapla
Abdullah
LİYAKAT. LİYAKAT.LİYAKAT. Emanet, ehliyet, adalet. Yöneticilerde olmazsa olmaz vasıflar. Yerlerin ve göklerin ve dahi her şeyin sahibinın huzurunda mahcup olmamak dileğiyle.
4
Cevapla
m. murat
Halk sağlığı müd. sürgün, il sağlık müd. yatış gibi bir algı var haberde ..
1
Cevapla
Port
Bu ballı kesim doktor olduğuna göre mesleki sorumluluk sigortası yaptiriyorlardir di mi...yaw gülmekten...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir