Medimagazin logo

Bristol-Myers Squibb çalışanları “Global Hasta Haftası”nda 300’den fazla kanser hastası ile bir araya geldi

İmmüno-onkolojik tedavilerin ülkemize kazandırılmasında öncü bir rol üstlenen Bristol-Myers Squibb (BMS); 24-28 Eylül tarihleri arasında “Global Hasta Haftası” farkındalık çalışmaları kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir’de 300’den fazla kanser hastası ile bir araya geldi. Bu özel buluşma sırasında, Kahkaha Yogası Uzmanı İpek Ateşalp eşliğinde, kanser hastalarıyla Kahkaha Yogasının mucizevi etkisi deneyimlendi.
Bristol-Myers Squibb çalışanları “Global Hasta Haftası”nda 300’den fazla kanser hastası ile bir araya geldi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkçı, “Bu yıl Hasta Haftası etkinliğimizin dördüncüsünü gerçekleştirdik. ‘Global Hasta Haftası’ farkındalık etkinliği ile tüm sağlık çalışanlarının önceliğinin hastalar olduğunu hatırlatmayı amaçlıyoruz. Bu yılki  Hasta Haftası etkinliğimizde Ankara, İzmir ve İstanbul’daki onkoloji kliniklerinde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek onların yüzlerini Kahkaha Yogası etkinliği ve BMS Türkiye çalışanlarının çocukları tarafından kanser hastalar için hazırlanan “Umut Kartları” ile güldürdük” dedi. 
 
 Metastatik kanserlerde sağ kalım ve yaşam kalitesi beklentilerini yükselten Bristol-Myers Squibb (BMS), 2014 yılı itibarıyla İmmüno-Onkoloji alanındaki çalışmalarına hız verdi. İmmüno-Onkolojik tedavi yaklaşımının öncüsü olarak dünyada kanser tedavisinde yeni bir dönem başlatan BMS, Global Hasta Haftası organizasyonu kapsamında; 24-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’deki kanser hastaları ile bir araya geldi. 300’den fazla kanser hastasının katıldığı etkinliklerde Kahkaha Yogası Uzmanı İpek Ateşalp eşliğinde, hastalarla kahkaha yogasıyla gülmenin mucizevi etkisi deneyimlendi. BMS’in öncülüğünda, Kanserle Dans ve Pembe Hanım Hasta Derneklerinin değerli katkıları ve ziyaret edilen Onkoloji Hastanelerinin özverili destekleriyle gerçekleşen buluşmalarda, BMS Türkiye çalışanlarının çocukları tarafından kanser hastaları için özel olarak hazırlanan “Umut Kartları” hastalara hediye edildi. Umut Kartlarında çocukların kanser hastaları için yazdığı dilek, destek mesajları ve çizimler yer alıyordu.
 
“İmmüno-onkolojide BMS olarak öncüyüz”
 
BMS Global Hasta Haftası bu yılki etkinliklerinin İstanbul ayağında hastalarla buluşan BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkçı; “İmmüno-Onkolojik tedavilerin ülkemize kazandırılmasında BMS olarak öncü durumdayız. Kanser tedavisinde sağ kalımı uzatan İmmüno-Onkoloji ilaçlarımızla hastalara yeni tedavi olanakları sunmaktan son derece mutluyuz. BMS Türkiye olarak, İmmüno-Onkoloji alanındaki tüm gelişmeleri toplumsal farkındalık kampanyaları ve medya çalışmaları ile sizlerle paylaşmaya gayret gösteriyoruz. Bunun için Nisan ayında Ulusal Kanser Haftası kapsamında ‘içinde o güç var’ sloganıyla bir farkındalık kampanyası başlattık. Bu kampanyanın iletişim çalışmalarıyla bir buçuk milyona yakın kişiye ulaşarak bu konuda farkındalık yarattık. Ayrıca yine geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir’de 150 uzman hekimin katılımıyla Türkiye’deki İmmüno-Onkoloji yolculuğunu tartıştık. Şimdi de BMS olarak tüm dünyadaki çalışanlarımız ile birlikte ‘Global Hasta Haftası’ etkinliklerini gerçekleştirdik. Buradaki amacımız BMS’in tüm çalışanlarının önceliğinin hastalar olduğunu kendimize hatırlatmak. Bu yıl dördüncünü düzenlediğimiz Hasta Haftası’nda Ankara, İzmir ve İstanbul’daki onkoloji kliniklerinde hastalarımızı ziyaret ederek onların yüzünü Kahkaha Yogası etkinliği ve BMS Türkiye çalışanlarının çocukları tarafından kanser hastaları için özel olarak hazırlanan Umut Kartları ile güldürdük” dedi. 
 
131 yıllık köklü geçmişiyle kanser tedavisinde yeni bir dönem başlatan ve tüm dünyada hayati risk taşıyan hastalıklar için yenilikçi ilaçlar geliştiren biyofarma şirketi BMS, “Global Hasta Haftası” farkındalık çalışmalarında her yıl çıtayı yükseltmeyi hedefliyor. 

bristol-myers squibb
ece kasikci
kahkaha yogasi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir