Medimagazin logo

Bu sefer bir kadın, kadın doktoru ve ebeyi darp etti

Samsun’da muayene olmak isteyen bir kadın, sağlık merkezindeki kadın doktoru ve ebeyi darp ederek yaraladı.
Bu sefer bir kadın, kadın doktoru ve ebeyi darp etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SAMSUN-Olay, İlkadım ilçesi Hastanebaşı Aile Sağlığı Merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağlık merkezinde muayene sırası bekleyen S.K. adlı bir kadın, kendisine sıra gelince kadın doktor F.T. ve ebe H.Ş.'nin odasına girdi. Bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle S.K. ve F.T. arasında tartışma çıktı. S.K., Dr. F.T.'yi darp etti. Bu sırada tartışmayı ayırmak isteyen ebe H.Ş. de tartışmadan nasibini alarak darp edildi. 
Doktorların beyaz kod vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen her iki kadın sağlık çalışanının durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Darp olayı nedeniyle sağlık çalışanları S.K.’den şikayetçi oldu. S.K. isimli kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

samsun
hastanebaşı aile sağlığı merkezi
sağlıkta şiddet
Yorum (4)
dr
magandanın cinsiyeti olmaz
25
Cevapla
mserdar
Artık ben bu işleri anlamaz oldum,kadın hasta,kadın doktoru dövüyor,ebeyi dövüyor polis gelmese karşıya geçip kadın eczacıyı da dövecek kardeşim eliniz armut mu topluyor çok okumaktan mı nedir iki kişi bir de dayak mı yediniz.
6
Cevapla
Umutsuz
Doktora kalkan o eliniz kırılsın inşallah
3
Cevapla
Kadifekale
Mserdar adlı yorumcu ile aynı fikirdeyim. Güneydoğuda çalıştım. Hani böyle gündüz memur gece terorist olan, ya da saçı sakalı karışmış dağdan doktora gelen adamlar olurdu. Gelip tehdit ederlerdi. Senin sülalen darp etmeyi beceriyorsa benimkinin tamamı okumuş sülale, biz daha teknik daha kalifiye döveriz hakedeni, gel hele g.. yiyorsa diyordum, cehennem olup gidiyorlardı. Bu kadar pasiflik iyi değil beyler hanımlar. Hiç okumayın böyle pasif olup dayak yiyecekseniz daha iyi. Annem küçükken “ sokakta dayak yiyip eve gelmeyin sakın “ diye kızardı. Dayak yemeyin.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir