Medimagazin logo

Burak Kut'un doktor eşi Cansen Yeni'den çirkin yoruma cevap!

Şarkıcı Burak Kut ile evli olan Dr. Cansen Yeni Kut, sosyal medya hesabından gelen "Burak neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendi" şeklindeki yoruma verdiği yanıtla konuşuluyor.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Burak Kut'un doktor eşi Cansen Yeni'den çirkin yoruma cevap!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Şarkıcı Burak Kut ile 2011 yılında dünyaevine giren Doktor Cansen Yeni Kut sosyal medya hesabından kendisine yapılan çirkin yoruma verdiği yanıt ile konuşuluyor. 

Yeni, sosyal medya hesabından kendisine gelen "Burak neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendi bilmem ama gönül bu" şeklindeki yoruma şu sözlerle yanıt verdi: 

"10 yaşından beri bir kadının eğitiminin önemli olduğunun bilincinde olup doktor olmam, genetikte, psikolojide doktora yapmam, üç dil bilmem, yurt dışında sağlık şirketi kurup ülkeme faydalı olmam, ailem ve çocuğum dışında kimsenin ailesiyle ilgilenmemem. Bence bunların hiçbiri değildir. Allah çirkin şansı versin."

 

 

cansen yeni
burak kut
yorum
sosyal medya
Yorum (6)
meral
gayet güzel..
51
Cevapla
Turgay Köse
İyi de kadın gayet güzel velev ki olmasa bile kalbi güzel olsun bence bir hasetlik çekememezlik durumu var kimse ciddiye almamalı bu yüzden cevap vermeye de tenezzül etmemeli ......
53
Cevapla
hakan
bu medimagazin işi gücü braktı neleri haber ediyor ya.... dedikodu gazetesi gibi.. gerçi çok da bir işe yaradığı söylenemez ya.. o da cabası..
17
Cevapla
Hasan Akdemir
Birileri hâlen buranın Türkiye olduğunu ve kimsenin atına, avradına, pusatına laf etmemek gerektiğini öğrenememiş.
28
Cevapla
ismail yetenek
Ayıp bişe ya.elin karısından kızından size ne.gidin kendinize uğraşacak başka bi meşgale bulun.Bir insanın eşi hakkında bu tarz yorumlar yapacak kadar ahlak ve nezaketten yoksun olmayın.
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir