Medimagazin logo

Burdur'da sağlık çalışanlarını darp eden şüpheli: Niye çekiyorsunuz, suçlu olan mı var

Burdur'da dün akşam devlet hastanesine gelerek hemşire ve güvenlik görevlisini darp eden 3 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde şüphelilerden biri gazetecilere "Niye çekiyorsunuz, çok mu merak ediyorsunuz. Suçlu olan mı var yoksa" diyerek tepki gösterdi.
Kaynak: İHA - Ali Kapan
Burdur'da sağlık çalışanlarını darp eden şüpheli: Niye çekiyorsunuz, suçlu olan mı var
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay dün akşam saatlerinde Burdur Devlet Hastanesi'nde yaşandı. 

Hastaneye gelen 16 yaşlarındaki çocuk, iğne yaptırdı. İğne yapılırken çocuğunun canının yandığını iddia eden anne, dışarıda bulunan yakınlarını çağırdı. 1 kadın ve 2 erkekten oluşan grup hastanede hizmet veren kadın hemşire ve güvenlik görevlisini darp etti. Olayın ardından şahıslar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan anne G.Ç., S.T., D.Y. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye girişinde sanıklardan biri gazetecilere "Niye çekiyorsunuz, çok mu merak ediyorsunuz. Suçlu olan mı var yoksa" diyerek tepki gösterdi.

Burdur'da hasta yakınları enjeksiyon sırasında çocuğun kolunu acıttığı gerekçesi ile hemşireleri darp etti

burdur
adliye
darp
hemşire
burdur devlet hastanesi
Yorum (4)
Hasan Akdemir
Bir de gazetecilere tekme tokat girseydi memlekette saldırıya uğrayıp da önemsenmeyen iki büyük meslek grubuna da el atmış olurdu.
31
Cevapla
sağlıkta
Özgüvene bakar mısınız ? Melek gibi mübarek...
15
Cevapla
Can K
"Suçlu olan mı var yoksa" buyurmuş. Pişkinliğe bakar mısınız. Bu adam aynı suçu hastane dışında başka herhangi bir yerde işleseydi ne olurdu? Vergi dairesinde, okulda, camide, sokakta, markette, pazarda, avm'de aynı suçu işleseydi, Yani birini darp etseydi Yine "suçlu olan mı var yoksa" diyebilir miydi? Bu sözü neden söyleyebiliyor? Çünkü hastanelerde suç işlemek serbest. Bağırıp çağırma, hakaret, tehdit zaten normal. Fiziksel şiddet te artık normalleştirildi. O kadar normal ki, Bu suçu işleyen adam "suçlu olan mı var yoksa" diyebiliyor.
24
Cevapla
Hasan Basan
Vay be... Bu nedir? Pişkinlik? Özgüven?... Sebebi ne olabilir sizce?..
28
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir