Medimagazin logo

'Canım acıdı' dedi sağlık çalışanını darbetti... O vahşet güvenlik kamerasına yansıdı

Karaman'da, pansuman yaptırmak için gittiği özel hastanede sağlık personeline saldıran kişi güvenlik kameralarına yansıdı
Kaynak: AA
'Canım acıdı' dedi sağlık çalışanını darbetti... O vahşet güvenlik kamerasına yansıdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, Mansur Dede Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki özel bir hastanede ameliyat olan E.Ö, pansuman yaptırmak istedi.

Pansuman yaptırdığı sırada E.Ö, "canını acıttığı" iddiasıyla sağlık görevlisi Abdulsemih G'ye tepki gösterdi.

Çıkan tartışma sonucu E.Ö, Abdulsemih G'ye saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.Ö, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Saldırı anı hastanedeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, Abdulsemih G'nin muayene odasından kaçarak koridora çıktığı, peşinden giden E.Ö'nün tekme ve yumrukla saldırdığı, diğer çalışanların ise araya girdiği görülüyor.

 

 

sağlıkta şiddet
karaman
özel hastane
Yorum (11)
dr
Veterinerler bizden iyi durumda. Hastaları böyle birşey yapmaz, kendine yardım eden eli ısırmaz...
41
Cevapla
Adnan yiğit
Dövselerdi saldıran hastayı ..o kadar görevli gelmiş..dövenin yanına kar kalıyor ..
41
Cevapla
heisenberg
bu pisliklerden sabun bile yapılmaz.
33
Cevapla
Ömer
Onca sağlık çalışanı o serserinin elini kolunu kırmıyor ise sebebi onların efendilikleridir... Sağlık çalışanlarına el kaldıran "Terörist"lerin ellerini @saglikbakanligi kırmalı
40
Cevapla
Ahmet Taha
"Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.Ö, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.". Haberde geçen bu cümle yeni yasalara göre bir ihbar niteliğindedir. Her ne olursa olsun zanlının savcılık sorgusu bundan sonra esastır denmişti. Emniyetin kanunları uygulamadı, işini dikkatsiz özensiz yaptığı görülmektedir. Ciddi bir malpraktis söz konusudur. Sağlık kuruluşunun mutlaka emniyet hakkında suç duyurusunda bulunması gerekli.
45
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir