Medimagazin logo

Cerrahpaşalı intörnlerin sürprizi duayen hocayı duygulandırdı

Cerrahpaşalı intörnler, Prof.Dr.Özgür Kasapçopur’a mezuniyet öncesi teşekkürlerini iletmek için sürpriz hazırladı
Cerrahpaşalı intörnlerin sürprizi duayen hocayı duygulandırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Pediatrik Romatolojinin Türkiye'deki öncülerinden, ilk 100 bilim adamı listesinde yer alan Türk hekimlerden biri olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Öğretim üyesi Prof.Dr.Özgür Kasapçopur’a 2019 yılının son intörnleri mezuniyet öncesi teşekkürlerini iletmek için hediyelerini verdi.

 

 

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2019 Mezunu İntörn Grubu “Özgür hoca bizlere Cerrahpaşalı olmayı, bilimsel olarak aktif bir hekimken hastalarımıza nasıl davranmamız gerektiğini, en güncel bilgileri takip etmeyi ve herşeyden öte iyi insan olmayı öğretti. Altı yıl boyunca üzerimizde emeği olan herkese Özgür hoca başta olmak üzere tüm Cerrahpaşa ailesine çok teşekkür ederiz. “ dediler.

prof.dr.ozgur kasapcopur
Yorum (2)
Suna Sayan
Hocamıza tebrikler
3
Cevapla
murat celikten
Herkes hoca olamıyor maalesef. Böyle hocalardan çok az kaldı. çoğu cep-vicdan arasında gidip gelmekten yıprandı. Ankara Üniversitesinden Nöroloji Profesörümüz Onur KARAN hocamızda bende iz bırakan meşhur HOCA lardan olmuştur. Derslerde kendini paralardı resmen öğretebilmek için. derslerinin çoğunun alkışlarla bittiğine şahit oldum. Şimdi web den baktım emekliliği gelmiş ve samsun üniversitesinde gönüllü araştırma profesörü payesi verilmiş. baya da yaşlanmış sağolsun. Hoca olabilen tüm akademisyenlerimize saygılarımı gönderiyorum.
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir