Medimagazin logo

Cezaevinde intihar eden FETÖ sanığı doktor, toprağa verildi

ŞANLIURFA'nın Harran ilçesinde 2007 yılında pamuk toplayıp, ders çalışarak kazandığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni birincilikle bitirmesi ile tanınan ve terör örgütü FETÖ'nün gizli haberleşme uygulaması 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle tutuklanınca cezaevinde intihar eden doktor İbrahim Halil Özyavuz, Harran'da toprağa verildi
Cezaevinde intihar eden FETÖ sanığı doktor, toprağa verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ŞANLIURFA'nın Harran ilçesinde 2007 yılında pamuk toplayıp, ders çalışarak kazandığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni birincilikle bitirmesi ile tanınan ve terör örgütü FETÖ'nün gizli haberleşme uygulaması 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle tutuklanınca cezaevinde intihar eden doktor İbrahim Halil Özyavuz, Harran'da toprağa verildi.
2007'de pamuk tarlasında hazırlandığı üniversite sınavını kazanarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne giren İbrahim Halil Özyavuz, okulu birinci olarak tamamladı. FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme uygulaması 'Bylock' kullandığı için geçen ay tutuklanan doktor Özyavuz, Silivri Cezaevi´nde intihar etti. Ölümüyle yakınlarını üzen Özyavuz'un cenazesi otopsinin ardından teslim edilen ailesi tarafından Harran ilçe merkezinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ibrahim halil ozyavuz
cerrahpasa tip fakultesi
Yorum (4)
Abdullah
Yazık olmuş onca çabaya, onca emeğe. Allah affetsin. Pensilvanya şeytanı bütün bunları Timsah gözyaşlarıyla izliyordur. Salya-sümük müridlerine Hz.Yusuf'un kıssasını anlatıp kendi villada sefa süren kahrolası cıa ajanı.
69
Cevapla
se
iktidar hırsları ve ütopik hayalleri için bir çok insan mağdur oldu ve en dramatiği ölümler, insanlar artık ölümde bile ayrımcı, kutuplaşmış durumda, çok üzücü!
45
Cevapla
Frankie Bellevan
ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN.. ALLAH HEPİMİZİN TÜM TAKSİRATLARINI GÜNAHLARINI AFFETSİN... SORU 1 ) 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN PLANLAYICISI , AZMETTİRİCİSİ BU GARİBAN MIYDI ? SRU 2 )15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE KAHRAMAN MİLLETİMİZİN ÜZERİNE ROKET YAĞDIRMA KURŞUN YAĞDIRMA EMRİNİ BU GARİBAN HARRANLI MI VERDİ ? SORU 3 ) GÖZALTINA ALINMALARDA , CEZA VE TUTUKEVLERİNE TEDBİR AMAÇLI ŞÜPHELİLERİN ALINMASINDAN SONRA BU İNSANLARIN CAN , MAL , NAMUS EMNİYETİ GÜVENLİÜİ , KORUNMASI SORUMLULUĞU İMANIMIZ GEREĞİ ÖNCE ALLAHTAN SONRA KİME AİTTİR ? SON SÖZ : YAKALAYACAKSANIZ OPERASYON YAPACAKSANIZ ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUZ.. KAŞALOTLARI YAKALAYIN..! MOBY DİCK LERİ YAKALAYIN..! KAŞALOTLARA OPERASYON YAPIN...! DEĞİLSE ::HIRSIZLARI , GASPÇILARI , ŞEHİR VE HASTANE , ŞEHİR HASTANESİ MAGANDALARI SON OLARAK YAKALADIĞINIZ 30 AYRI SUÇTAN ARANAN SABIKALILARI , SUÇ MAKİNELERİNİ BIRAKTIĞINIZ SALIVERDİĞİNİZ GİBİ BU GARİBANLARIDA KONTROL KAYITLI BIRAKINIZ VEYA FALIVERİNİZ... HİÇ ZULÜMLE ABAD OLUNUR MU ???
43
Cevapla
DR BEYAZ SAKAL
haftaya çıkıyorum diyen biri intihar edebilir mi?
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir